αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑνακοίνωση διάψευσης: Δεν πτώχευσαν εταιρίες του Ομίλου Καλογρίτσα

Ανακοίνωση διάψευσης: Δεν πτώχευσαν εταιρίες του Ομίλου Καλογρίτσα

Σε διάψευση δημοσιευμάτων σύμφωνα με τα οποία ο όμιλος Καλογρίτσα έχει τεθεί σε καθεστώς πτώχευσης προχώρησε ο πληρεξούσιος δικηγόρος του ομίλου, Ανδρέας Λοβέρδος. Ο κ. Λοβέρδος κάνει λόγο “για ανυπόστατες πληροφορίες που τεχνηέντως διέρρευσαν περί δήθεν πτώχευσης”.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία Ιντερμπετόν, ένας από τους μεγαλύτερους πιστωτές της Τοξότης του ομίλου Καλογρίτσα, κατέθεσε αίτηση πτώχευσης η οποία αρχικά είχε λάβει δικάσιμο για τις 8 Ιανουαρίου. Ωστόσο, η διαδικασία εκδίκασης της αίτησης αναβλήθηκε για τις 18 Μαρτίου 2020, γεγονός που σημαίνει ότι ακόμη δεν έχει κριθεί το μέλλον του ομίλου.

Η ανακοίνωση του δικηγόρου Ανδρέα Λοβέρδου

“Με την παρούσα ανακοίνωση, εκ μέρους του πελάτη μου, διαψεύδω τις ανυπόστατες πληροφορίες, που τεχνηέντως διέρρευσαν, περί δήθεν πτώχευσης εταιρείας ή και εταιρειών του Ομίλου Καλογρίτσα. Ο Χρήστος Καλογρίτσας αντιμετωπίζει τις δυσκολίες των εταιρειών του με σοβαρές ελπίδες ότι θα τις υπερβεί, βάσει του σχεδίου που έχει καθορίσει.

Κατά την ενημέρωσή μου, ως δικηγόρου, για την πορεία των εταιρειών του ομίλου, πληροφορήθηκα και “λεπτομέρειες “, το περιεχόμενο των οποίων εκφεύγει του επιχειρηματικού πλαισίου. Αλλά, ως προς αυτές τις “λεπτομέρειες”, οι συζητήσεις δεν είναι της παρούσης.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five − five =