αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑλυσίδα σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα ανακοίνωσε 102 ενεργά κρούσματα κορονοιού

Αλυσίδα σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα ανακοίνωσε 102 ενεργά κρούσματα κορονοιού

Μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων, σύμφωνα με τις οποίες υπάρχουν πολλά κρούσματα κορονοιού σε διάφορα σούπερ μάρκετ (και κάποια μάλιστα αποκρύπτονται), τώρα έρχεται μια αλυσίδα να παραθέσει στοιχεία. Αυτή είναι η MyMarket. O Διευθύνων Σύμβουλος της αλυσίδας My Market, Αριστοτέλης Παντελιάδης, αποκάλυψε ότι αυτή τη στιγμή τα MyMarket καταγράφουν 102 ενεργά κρούσματα κορονοιού.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, στα My Market και στα cash and carry Metro υπάρχουν 102 ενεργά κρούσματα, ο μεγαλύτερος αριθμός που έχει καταγραφεί στον όμιλο, ο οποίος αριθμεί 11.000 εργαζόμενους. «Σε σχέση με το σύνολο της ενεργών κρουσμάτων, στον χώρο τον δικό μας, καθώς υποθέτω ότι το ίδιο ισχύει και στα υπόλοιπα σούπερ μάρκετ, δεν έχουμε περισσότερα κρούσματα από ότι στον γενικό πληθυσμό. Το λέω αυτό γιατί το τελευταίο διάστημα έχει αναπτυχθεί μία φιλολογία σχετικά με το εάν και πόσο τα σούπερ μάρκετ είναι εστίες επέκτασης του κορονοϊού. Οι άνθρωποι που δουλεύουν εκεί, τέσσερις, έξι, οκτώ ώρες, παρουσιάζουν την ίδια ή και μικρότερη αναλογία κρουσμάτων από ότι ο γενικός πληθυσμός. Αυτό αποδεικνύει για εμένα ότι όταν παίρνεις τα σωστά μέτρα προφύλαξης, και εμείς τα λαμβάνουμε, το σούπερ μάρκετ δεν είναι ένα επικίνδυνο μέρος», είπε ο κ. Παντελιάδης.

Να σημειώσουμε ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε αλυσίδα σούπερ μάρκετ να παραθέτει επίσημα συνολικά στοιχεία, που αφορούν τα εσωτερικά κρούσματα Covid-19.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

sixteen − 9 =