αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΑλλαγή στο TikTok: Όσοι χρήστες είναι κάτω των 16 ετών θα έχουν ιδιωτικό account από προεπιλογή

Αλλαγή στο TikTok: Όσοι χρήστες είναι κάτω των 16 ετών θα έχουν ιδιωτικό account από προεπιλογή

Η πλατφόρμα TikTok ενημερώνει την πολιτική απορρήτου της και κάνει αλλαγές που αφορούν τους νεότερους χρήστες της.

Οι λογαριασμοί των TikTokers ηλικίας από 13 έως 15 ετών θα οριστούν ως ιδιωτικοί από προεπιλογή, δήλωσε το TikTok σε μια ανάρτηση στο blog του την Τετάρτη.

Η αλλαγή είναι μέρος πολλών ενημερώσεων στις πολιτικές απορρήτου του κοινωνικού δικτύου που απευθύνονται στους νεότερους χρήστες του. “Καθώς οι νέοι ξεκινούν το ψηφιακό τους ταξίδι, πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να τους παρέχουμε ρυθμίσεις και στοιχεία ελέγχου απορρήτου κατάλληλα για τις ηλικίες τους”, ανέφερε η δημοσίευση.

Επιπλέον, μόνο οι φίλοι τους θα μπορούν να σχολιάζουν τα βίντεο τους – το TikTok καταργεί την επιλογή του να μπορούν όλοι να σχολιάζουν το βίντεο ενός χρήστη. Επίσης αν θέλουν μπορούν να απενεργοποιήσουν την λειτουργία και να μην αφήνουν κανέναν να σχολιάζει τα βίντεο τους. Όσοι είναι κάτω των 16 ετών δεν θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις δυνατότητες του ντουέτου ή του stitch (και τα δύο σας επιτρέπουν να ενσωματώσετε άλλα βίντεο του TikTok στα δικά σας). Όσοι είναι 16 ή 17 ετών θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις παραπάνω λειτουργίες μόνο με τους φίλους τους.

Άλλες αλλαγές περιλαμβάνουν τον περιορισμό των direct μηνυμάτων σε λογαριασμούς που ανήκουν σε άτομα ηλικίας άνω των 16 ετών και επιτρέπουν μόνο τη λήψη των βίντεο που έχουν δημιουργηθεί από άτομα ηλικίας 16 ετών και άνω.

Πηγή: secnews.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen − 7 =