αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑλλαγή πλεύσης από τον ιδρυτή του Taxibeat: «Δεν θα προσφύγουμε στη δικαιοσύνη»

Αλλαγή πλεύσης από τον ιδρυτή του Taxibeat: «Δεν θα προσφύγουμε στη δικαιοσύνη»

Νέα δεδομένα διαμορφώνονται στην ιστορία που έχει δημιουργηθεί με το Beat (πρώην Taxibeat) και το πολυσυζητημένο νομοσχέδιο που αναμένεται να φέρει για ψήφιση η κυβέρνηση. Σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε το Σάββατο στην Athens Voice, ο ιδρυτής του Beat, Νίκος Δρανδάκης, δεν προτίθεται τελικά να προσφύγει στη δικαιοσύνη. Αφού είχε σχετική επικοινωνία με τον υπουργό, Νίκο Σπίρτζη.

«Δεν νομίζω να χρειαστεί να προσφύγουμε. Μετά τη φασαρία που δημιουργήθηκε, είχα τελικά εχθές μία τηλεφωνική συνομιλία με τον υπουργό και έλαβα μία προφορική υπόσχεση από τον ίδιο ότι πριν να προωθήσει το τελικό νομοσχέδιο στη Βουλή, το οποίο διευκρίνισε ότι ακόμα βρίσκεται υπό διαμόρφωση, θα το επικοινωνήσει και σε εμένα προκειμένου να εκφέρω γνώμη. Οπότε τουλάχιστον δεν θα βρεθώ προ εκπλήξεως και δεν νομίζω ότι θα χρειαστεί να φτάσουμε σε προσφυγές. Θεωρώ ότι αν μπούμε σε αυτό το διάλογο, θα βρεθεί μία λύση», ανέφερε ο κ. Δρανδάκης.

«Ο υπουργός δεν δεσμεύτηκε ότι όντως θα ληφθούν υπόψη δικές μας παρατηρήσεις ή επισημάνσεις, αλλά είπε ότι θα έχω την ευκαιρία να πω κι εγώ τη γνώμη μου. Αυτό εμένα μου είναι αρκετό. Από τη μέχρι τώρα εμπειρία μου, εκτιμώ ότι εάν υπάρχει διάλογος και επικοινωνία, συνήθως λύνονται τα θέματα. Θα δούμε πώς στη συνέχεια θα ληφθούν υπόψη οι δικές μας ιδέες», συμπλήρωσε.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × 4 =