αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΑλλάζουν τα δεδομένα από σήμερα: Πως μπορεί να μετακινηθεί κάποιος από και προς το Ελ. Βενιζέλος με ΜΜΜ

Αλλάζουν τα δεδομένα από σήμερα: Πως μπορεί να μετακινηθεί κάποιος από και προς το Ελ. Βενιζέλος με ΜΜΜ

Αλλαγές υπάρχουν από σήμερα σε όσους θέλουν να μετακινηθούν από και προς το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, μέσω ΜΜΜ. Όπως είχε ανακοινωθεί, από την 1η Νοεμβρίου 2018 δεν υπάρχουν απευθείας δρομολόγια Αγία Μαρίνα – Αεροδρόμιο. Όλα τα δρομολόγια του Αεροδρομίου θα αναχωρούν και θα τερματίζουν στο σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας. Κατά συνέπεια, όσοι θέλουν να χρησιμοποιήσουν το Μετρό, θα πρέπει να μετεπιβιβάζονται στο σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας.

Τα δρομολόγια πραγματοποιούνται 7 ημέρες την εβδομάδα, από τις 6:30 το πρωί μέχρι τις 11:30 το βράδυ. Πάμε να δούμε όμως όλες τις βασικές επιλογές που έχει κάποιος πλέον, ξεκινώντας από το αεροδρόμιο (ισχύει και αντίστροφα):

-> προς το κέντρο της Αθήνας: Απευθείας με τον Προαστιακό (προς Πειραιά) ή με τη λεωφορειακή γραμμή Χ95. Εναλλακτικά, με τη γραμμή 3 του Μετρό (προς Δουκ. Πλακεντίας) ή με τον Προαστιακό (προς Πειραιά ή προς Λιόσια) ως το σταθμό Δουκ. Πλακεντίας και από εκεί με τη γραμμή 3 του Μετρό ως το κέντρο.

-> προς το λιμάνι του Πειραιά: Απευθείας με τον Προαστιακό (προς Πειραιά) ή με με τη Λεωφορειακή γραμμή Χ96. Εναλλακτικά με τον Προαστιακό ή το Μετρό ως το σταθμό Δουκ. Πλακεντίας. Από εκεί με τη γραμμή 3 του Μετρό ως το Μοναστηράκι και από εκεί με τη γραμμή 1 του Μετρό (ΗΣΑΠ) ως τον Πειραιά.

-> προς το σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων (ΚΤΕΛ) Κηφισού ή Λιοσίων: Με τη Λεωφορειακή γραμμή Χ93

-> προς το Σταθμό Λαρίσης: Με τον Προαστιακό απευθείας (προς Πειραιά) ή εναλλακτικά με τη γραμμή 3 του Μετρό ως το σταθμό Δουκ. Πλακεντίας. Εκεί μετεπιβίβαση σε συρμό (προς Αγία Μαρίνα) ως το Σύνταγμα και από εκεί με τη γραμμή 2 ως το σταθμό Λαρίσης.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 + 6 =