αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΑλλάζουν ριζικά τα δεδομένα για την Paysafe στην Ελλάδα

Αλλάζουν ριζικά τα δεδομένα για την Paysafe στην Ελλάδα

Νομοσχέδιο που αφορά τις ηλεκτρονικές πληρωμές αναμένεται να ψηφιστεί το επόμενο διάστημα, φέρνοντας νέες αλλαγές στην ελληνική στοιχηματική πραγματικότητα.

Συγκεκριμένα, το νομοσχέδιο που κατατέθηκε και αναμένεται να ψηφιστεί την ερχόμενη εβδομάδα ταράζει τα νερά και αναμένεται να επηρεάσει την καθημερινότητα χιλιάδων παικτών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του News247.gr, η Paysafecard θα σταματήσει να κυκλοφορεί στην Ελλάδα με τη μορφή που τη γνωρίζουμε μέχρι σήμερα, καθώς το νέο νομοσχέδιο προβλέπει την κατάργηση της δυνατότητας ηλεκτρονικών πληρωμών με ανώνυμα μέσα.

Φυσικά, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, μία τέτοια εξέλιξη, αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα στον online στοιχηματισμό στην Ελλάδα, καθώς η Paysafecard αποτελεί για χρόνια έναν από τους δημοφιλέστερους τρόπους κατάθεσης των Ελλήνων παικτών.

Πολύ απλά, κανείς δεν θα μπορεί πλέον να αγοράσει μία Paysafecard από το περίπτερο της γειτονιάς του και να καταθέσει αυτόματα το ποσό στην εταιρία που επιθυμεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αγορά θα γίνεται από συγκεκριμένα σημεία πώλησης και στη συνέχεια το ποσό θα πρέπει να μεταφέρεται από τον παίκτη στο ηλεκτρονικό πορτοφόλι της paysafe (που θα έχει ακολουθήσει διαδικασία ταυτοποίησης κατόχου) και στη συνέχεια θα ακολουθεί η μεταφορά στην εταιρία.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

six + 5 =