αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΑλλάζει η καρτέλα «Διαχείριση Εργασιών» των Windows (Εικόνα)

Αλλάζει η καρτέλα «Διαχείριση Εργασιών» των Windows (Εικόνα)

Οι τελευταίες ενημερώσεις που καταφθάνουν στις Insider εκδόσεις των Windows 11 συνεχίζουν τις ριζικές αλλαγές και αυτή τη φορά στο στόχαστρο της Microsoft βρέθηκε η “Διαχείριση Εργασιών”.

Συγκεκριμένα, το γνωστό μενού που προσφέρει μια αναλυτική ματιά σε όσες εφαρμογές και διεργασίες τρέχουν στον υπολογιστή και το οποίο είναι το πρώτο που επισκεπτόμαστε όλοι αν κάτι κολλήσει, σύντομα θα έχει νέα εμφάνιση. Περνώντας σε λεπτομέρειες, το Windows 11 Insider Build 22538 περιλαμβάνει μια οπτική ανανέωση του Task Manager, όπως ανακάλυψε ο προγραμματιστής Gustave Monce

Το redesign είναι ακόμη υπό ανάπτυξη και για την ώρα του φαίνεται πως έχει πολλά κοινά με την τρέχουσα εκδοχή της “Διαχείρισης Εργασιών”. Ωστόσο, πρόκειται για ένα ακόμη απομεινάρι δεκαετίας από τα Windows 8, το οποίο θα ανανεωθεί έστω και λίγο, για να συμβαδίζει με το σύγχρονο Fluent Design των Windows 11, αποκτώντας μεταξύ άλλων και dark mode. Μάλιστα, το μενού φαίνεται να γίνεται και κάπως πιο απλοποιημένο, με λιγότερα γραφήματα.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε συγκριτικές εικόνες.

Πηγή: unboxholics.com

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twelve + 18 =