αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑλήθεια ή χιούμορ; Ο Elon Musk ανακοίνωσε ότι θα δημιουργήσει υπόγειους αυτοκινητόδρομους

Αλήθεια ή χιούμορ; Ο Elon Musk ανακοίνωσε ότι θα δημιουργήσει υπόγειους αυτοκινητόδρομους

Μια ακόμα ξαφνική ανακοίνωση έκανε ο Elon Musk, μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter. Ο γνωστός επιχειρηματίας, που βρίσκεται πίσω από τις Tesla, SpaceX και SolarCity, δήλωσε ότι θα δημιουργήσει υπόγειους αυτοκινητόδρομους για να καταπολεμήσει το μποτιλιάρισμα.

Ο Musk έκανε 4 διαδοχικά tweets στα οποίες αποκάλυψε ότι θα δημιουργήσει μια εταιρία η οποία θα αρχίσει… να σκάβει το έδαφος και να δημιουργεί υπόγειους δρόμους. Και το όνομα της νέας εταιρίας θα είναι ακόμα πιο ανατρεπτικό. «The Boring Company», θα την ονομάσει. Δηλαδή, «η βαρετή εταιρία». Μάλιστα, επειδή και ο ίδιος προφανώς καταλαβαίνει ότι δύσκολα θα γίνει πιστευτός, στο τελευταίο tweet που θα δείτε παρακάτω γράφει: «Αλήθεια, θα το πραγματοποιήσω αυτό».

Το τρελό σκηνικό δεν σταματά εδώ. Πηγαίνοντας κάποιος στο προφίλ του επιχειρηματία στο Twitter, θα διαπιστώσει ότι στο bio info του γράφει ήδη: Tesla, SpaceX, Tunnels & OpenAI. Ναι, γράφει, τούνελ.

Τα νέα τιτιβίσματα του Elon Musk προκάλεσαν σύγχυση ακόμα και στα αμερικανικά ΜΜΕ. Πρόκειται για ένα μεγάλο project που όντως θα το δούμε να γίνεται ή απλά για χιούμορ; Το Recode.net, εκτιμά ότι δεν αποκλείεται απλά να πρόκειται για το γνωστό περίεργο χιούμορ του Elon Musk. Και τίποτα από όλα αυτά να μη γίνει στην πραγματικότητα. Μένει να το δούμε.

Δείτε τα χαρακτηριστικά Tweets και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα

people-management-innovative-culture-meta4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας κόσμος που αλλάζει πολύ γρήγορα | Του Γιάννη Μπελεγρίνη

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two + sixteen =