αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΑκυρώνεται μια από τις εκθέσεις για τα προϊόντα της Ηλεκτρονικής τις επόμενες ημέρες

Ακυρώνεται μια από τις εκθέσεις για τα προϊόντα της Ηλεκτρονικής τις επόμενες ημέρες

Ματαιώθηκε η προγραμματισμένη για τις 28 Ιανουαρίου έκθεση των προϊόντων της Ηλεκτρονικής Αθηνών που επρόκειτο να γίνει στο κατάστημα της Γλυφάδας. Η έκθεση πάντως που είναι προγραμματισμένη για αύριο, Τετάρτη 25 Ιανουαρίου από τις 12 το μεσημέρι έως τις 7 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Όπως σημειώνει η Καθημερινή, η διαδικασία της εκποίησης ξεκινάει την 30ή Ιανουαρίου στο Πρωτοδικείο Αθηνών (Δικαστήρια Ευελπίδων) και θα επαναλαμβάνεται κάθε επόμενη Δευτέρα, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Υπενθυμίζεται ότι την πρώτη ημέρα λειτουργίας της έκθεσης, το περασμένο Σάββατο, προσήλθε πλήθος καταναλωτών, κυρίως ιδιώτες, γεγονός που οδήγησε στην απόφαση να ματαιωθεί η έκθεση της 28ης Ιανουαρίου προκειμένου να γίνει ορθή διαχείριση των παραγγελιών. Η τεράστια προσέλευση του κοινού είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, έξω από το κατάστημα όπου φιλοξενείται η έκθεση.

Στην έκθεση οι καταναλωτές δεν μπορούν να αγοράσουν προϊόντα. Εκεί μπορούν να δουν εάν κάποια προϊόντα τούς ενδιαφέρουν και να λάβουν έναν κωδικό ώστε να συμμετάσχουν στον πλειστηριασμό της 30ής Ιανουαρίου 2017.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × two =