αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Ακολούθησε αυτό που είσαι, όχι τα trends»: Ο Gary Vaynerchuk έγινε πάλι viral, με νέα ανάρτηση του στο FB

«Ακολούθησε αυτό που είσαι, όχι τα trends»: Ο Gary Vaynerchuk έγινε πάλι viral, με νέα ανάρτηση του στο FB

O Gary Vaynerchuk ξανά «χτύπησε». Με νέα ανάρτηση- βίντεο στην επίσημη σελίδα του στο Facebook, μιλά για τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει κάποιος, έτσι ώστε να φτάσει στην επιτυχία. «Βλέπω ανθρώπους στην αγορά, που προσπαθούν να γίνουν κάτι που δεν είναι» λέει μεταξύ άλλων ο αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος.

«Αυτός είναι ο σημαντικότερος λόγος, για τον οποίο οι άνθρωποι αποτυγχάνουν» υπογραμμίζει ο γνωστός businessman.

Και παράλληλη τονίζει: «Ανησυχώ για τους ανθρώπους που ακολουθούν τα trend της στιγμής, αντί να ακολουθήσουν αυτό που πραγματικά είναι οι ίδιοι». Στη συνέχεια δίνει τη δική του συμβουλή: «Παίξε με έναν τρόπο που είναι σωστός για εσένα. Έτσι θα νικήσεις στην επιχειρηματικότητα. Και όταν λέω νίκη, δεν εννοώ τα χρήματα. Εννοώ να νικήσεις». Δείτε παρακάτω, ολόκληρο το νέο βίντεο που ανάρτησε ο Gary Vaynerchuk. Το οποίο έχει ήδη γίνει viral.

The Secret to Success: All In On YOU

Don't ever waver from who YOU are … REGARDLESS of what the market is doing or what others are paying attention too

Posted by Gary Vaynerchuk on Donnerstag, 27. April 2017

Ο 41χρονος Gary Vaynerchuk είναι εδώ και χρόνια επιχειρηματίας, επενδυτής και αρθρογράφος. Μάλιστα, συχνά κάνει ομιλίες, έτσι ώστε να μεταφέρει τις εμπειρίες του στους ανθρώπους που μπαίνουν τώρα στον κόσμο της επιχειρηματικότητας.

Ο ίδιος έχει δραστηριοποιηθεί σε πολλές εταιρίες. Στο ξεκίνημα του, το 1999 ανέλαβε το brand με λικέρ που είχε ο πατέρας του. Ακολουθώντας τολμηρή τακτική -χρησιμοποιώντας το email marketing και τις νέες τεχνολογίες- κατάφερε να πολλαπλασιάσει την αξία της εταιρίας και από το 1 εκατ. δολάρια να φτάσει στα 5 εκατ. δολάρια το 2005.

Σήμερα, είναι ιδιοκτήτης του VaynerMedia, ενός από τους μεγαλύτερους ψηφιακούς ομίλους media στον κόσμο. Είναι επίσης συνιδρυτής του επενδυτικού fund VaynerRSE.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 + four =