αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑθλητική αλυσίδα λάνσαρε το πρώτο Drive-In Point στην Ελλάδα για παραλαβή online παραγγελιών εντός 24ώρου

Αθλητική αλυσίδα λάνσαρε το πρώτο Drive-In Point στην Ελλάδα για παραλαβή online παραγγελιών εντός 24ώρου

Η αλυσίδα Cosmos Sport το πρώτο Drive-In Point για παραλαβή online παραγγελιών εντός 24ώρου.

Δίνει με αυτό ακόμη μια εύκολη και ασφαλή επιλογή στον καταναλωτή να παραλάβει την on line παραγγελία του από το Cosmossport.gr αλλά και το Sneaker10.gr, χωρίς υποχρεωτικά να μπει σε κλειστό χώρο αυτή την περίοδο. Το Drive In point βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης σε ανοιχτό parking 25 θέσεων για αυτοκίνητα και 5 θέσεων ασφαλούς στάθμευσης για ποδήλατα, στο οποίο ο καταναλωτής θα παραλάβει την παραγγελία του σε λίγες μόνο ώρες.

Τι προσφέρει ένα κατάστημα Drive-In; όπως δήλωσε ο CΟO Cosmos Sport Ν.Βαρβαδούκας: “Οι εταιρείες οφείλουν να δράσουν υπεύθυνα απέναντι στον καταναλωτή, προσφέροντας επιλογές που τον κάνουν να νιώθει ασφαλής. Με το νέο σημείο Drive in οι πελάτες των ηλεκτρονικών μας καταστημάτων, μπορούν να παραλάβουν ακόμη και μέσα από το αυτοκίνητο, χωρίς να εισέλθουν σε φυσικό μας κατάστημα, αποφεύγοντας τον συνωστισμό, λίγες ώρες μετά από την τοποθέτηση της παραγγελίας τους”.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × five =