αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΑΔΜΗΕ: Αποχωρεί η Macquarie από τον διαγωνισμό για την Αριάδνη Interconnection

ΑΔΜΗΕ: Αποχωρεί η Macquarie από τον διαγωνισμό για την Αριάδνη Interconnection

Γνωστοποιήθηκε στον ΑΔΜΗΕ η έξοδος της Macquarie Super Core Infrastructure Fund SCSp από την κοινοπραξία στην οποία συμμετείχε με την ΦΑΕΘΩΝ Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία Συμμετοχών και η αντικατάστασή της από την εταιρεία Meridiam Europe IV A SAS, στο πλαίσιο του διαγωνισμού για τη διάθεση ποσοστού 20% της εταιρείας ειδικού σκοπού «Αριάδνη Interconnection ΑΕΕΣ».

Ο ΑΔΜΗΕ, αφού προχώρησε στην αξιολόγηση των απαραίτητων δικαιολογητικών και του σχετικού υποστηρικτικού υλικού που υποβλήθηκε από την εταιρεία, βάσει των οριζομένων από το πλαίσιο του διαγωνισμού, ενέκρινε τη συμμετοχή της κοινοπραξίας Meridiam Europe IV A SAS και ΦΑΕΘΩΝ Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία Συμμετοχών στη 2η φάση του διαγωνισμού.

Υπενθυμίζεται πως η υποβολή των οικονομικών προσφορών των σχημάτων, έχει παραταθεί μέχρι τις 21 Ιουνίου.

Στους υποψήφιους δίνεται πρόσβαση στο Virtual Data Room (VDR) που έχει δημιουργηθεί σχετικά και περιλαμβάνει τα τεχνικά και οικονομικά στοιχεία της εταιρείας, καθώς και το υλικό εκείνο που κρίνεται αναγκαίο για τη διαμόρφωση των δεσμευτικών οικονομικών προσφορών των υποψηφίων.

Μόλις ολοκληρωθεί η υποβολή των προσφορών, θα ξεκινήσει η διαδικασία της αξιολόγησης από πλευράς ΑΔΜΗΕ.

Η «Αριάδνη Interconnection ΑΕΕΣ» είναι 100% θυγατρική του ΑΔΜΗΕ και αποτελεί τον φορέα υλοποίησης της ηλεκτρικής διασύνδεσης Αττικής – Κρήτης.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × four =