αρχικηVIRALΑγόρασε BMW αξίας 70.000 δολαρίων πληρώνοντας… σε κέρματα (ΒΙΝΤΕΟ)

Αγόρασε BMW αξίας 70.000 δολαρίων πληρώνοντας… σε κέρματα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας άνδρας έφερε αναστάτωση και… πονοκέφαλο σε μια αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στο Τόνγκρεν της Κίνας, αφού έφτασε με ένα φορτηγό γεμάτο κέρματα για να πληρώσει μια BMW αξίας $ 70,000!

Ο εν λόγω αγοραστής εργαζόταν σαν οδηγός λεωφορείου και να συνέλεγε κέρματα κατά τη διάρκεια της καριέρας του. Μόνο που αντί να τα ανταλλάσσει τακτικά με χαρτονομίσματα αντίστοιχης αξίας, τα αποθήκευε σπίτι του, ελπίζοντας να τα ξοδέψει κάποια στιγμή στο αυτοκίνητο των ονείρων του.

Αφού είδε μια νέα BMW που του άρεσε πολύ, αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να ανταλλάξει την… μεγάλη του περιουσία, αλλά συνειδητοποίησε ότι δεν είχε υπολογίσει τα κέρματα. Προσκάλεσε λοιπόν μερικούς φίλους, που χρειάστηκε τελικά να περάσουν τέσσερις μέρες για την καταμέτρηση των κερμάτων και την τοποθέτησή τους σε κιβώτια πριν καταλήξουν στην αντιπροσωπεία αυτοκινήτων.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, το προσωπικό της αντιπροσωπείας της BMW δεν ενθουσιάστηκε όταν άκουσε ότι αυτός ο άντρας ήθελε να αγοράσει ένα αυτοκίνητο 70.000 δολαρίων πληρώνοντας την αξία του με νομίσματα.

Οι υπεύθυνοι της αντιπροσωπείας αποφάσισαν ότι δεν μπορούσαν να μετρήσουν όλα τα κέρματα μέσα σε μια μέρα, γι ‘αυτό ζήτησαν από την τράπεζά να τους βοηθήσει. Ακόμη και με τη βοήθεια 11 τραπεζικών υπαλλήλων και μιας μηχανής καταμέτρησης κερμάτων, η διαδικασία καταμέτρησης διήρκεσε πάνω από 10 ώρες. Τα 150.000 νομίσματα ζύγιζαν πάνω από 900 κιλά.

Πηγή: perierga.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen − 7 =