αρχικηΑγγελίες με μισθούς 1.700+ ευρώΑγγελία: Ζητείται ζευγάρι για να προσέχει μαγευτικό ιδιωτικό νησί με μισθό 182.000 ευρώ- Που να στείλεις βιογραφικό

Αγγελία: Ζητείται ζευγάρι για να προσέχει μαγευτικό ιδιωτικό νησί με μισθό 182.000 ευρώ- Που να στείλεις βιογραφικό

Τι θα έλεγες να ζήσεις σε ένα εξωτικό νησί και να πληρώνεσαι για αυτό; Και μάλιστα με έναν πολύ καλό μισθό. Μπορεί να φαίνεται απίστευτο, όμως η συγκεκριμένη αγγελία εργασίας είναι πέρα για πέρα αληθινή. Πιο συγκεκριμένα, ανέβηκε στην ιστοσελίδα της εταιρείας Fairfax & Kensington, η οποία ειδικεύεται στο να βρίσκει προσωπικό για πλούσιους ανθρώπους.

Όπως σημειώνεται, δίνεται μισθός 182.000 ευρώ τον χρόνο σε ένα ζευγάρι που θα δεχθεί να μετακομίσει σε νησί στις Βρετανικές Παρθένους Νήσους (ανατολικά του Πουέρτο Ρίκο), προκειμένου να το προσέχει και να το φροντίζει.

H εταιρεία αναζητά ζευγάρι «με μεγάλη εμπειρία στην πολυτελή φιλοξενία». Επιπλέον, θα εκτιμηθεί θετικά εάν το ένα από τα δύο μέλη έχει μεγάλη εμπειρία στον επιχειρηματικό τομέα και το άλλο, στα ΜΜΕ. Μεταξύ των καθηκόντων που θα έχουν οι άνθρωποι που θα επιλεχθούν τελικά για τη δουλειά δεν θα είναι μόνο η συντήρηση και η επίβλεψη, αλλά και η ενεργή προώθηση του νησιού, συμμετέχοντας έτσι σε μια «μοναδική εκστρατεία» για την προσέλκυση τουρισμού πολυτελείας καθώς το νησί βιώνει μια «σημαντική μεταμόρφωση».

Αναλυτικά οι απαιτήσεις τις συγκεκριμένης θέσης εργασίας:

  • Εμπειρία στην πολυτελή φιλοξενία.
  • Γνώση διαχείρισης ακινήτων και εξυπηρέτησης επισκεπτών.
  • Προηγούμενη εμπειρία εργασίας στην Καραϊβική.
  • Ισχυρές διαπροσωπικές και επικοινωνιακές δεξιότητες.
  • Ικανότητα διαχείρισης ομάδων από πολλές διαφορετικές κουλτούρες.
  • Ικανότητα εργασίας σε ένα απομακρυσμένο περιβάλλον.
  • Εμπειρία στα social media και άνεση μπροστά από την κάμερα.

Πέρα από τον καλό μισθό, οι άνθρωποι που θα βρεθούν εκεί, θα έχουν πλήρη πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες του νησιού, σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και σύνταξη, πτήσεις (μία επιστροφή στο σπίτι τους το χρόνο), φαγητό και διαμονή.

Αποστολή βιογραφικών μαζί με ένα σύντομο βίντεο εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × 5 =