αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΑγγελία: Αυτό το μουσείο αναζητά «επικεφαλής του καφέ» και δίνει ετήσιο μισθό 47.550 ευρώ

Αγγελία: Αυτό το μουσείο αναζητά «επικεφαλής του καφέ» και δίνει ετήσιο μισθό 47.550 ευρώ

Για κάποιους μπορεί να είναι dream job. Το σίγουρο είναι όμως ότι αυτή η αγγελία… προκάλεσε αντιδράσεις. Το μουσείο τέχνης Tate στην Βρετανία δημοσίευσε αγγελία για «επικεφαλής του καφέ», με ετήσιες αποδοχές 40.000 λιρών (περίπου 47.559 ευρώ).

Ποιο είναι το πρόβλημα που βλέπουν πολλοί; Ο μέσος ετήσιος μισθός για τους επαγγελματίες επιμελητές Τέχνης στο Λονδίνο είναι μικρότερος. Φτάνει περίπου στις 37.300 λίρες. Η διοίκηση της Tate ωστόσο δήλωσε στο BBC ότι «είναι άδικο να συγκρίνουμε τον επικεφαλής του τμήματος με έναν αντίστοιχο ρόλο επιμελητή σε άλλο επίπεδο».

Η αγγελία για την εργασία περιγράφει τη θέση ως έναν «μοναδικό ρόλο ενασχόλησης με όλες τις πτυχές του καφέ μέσα στο πλαίσιο και των τεσσάρων Γκαλερί της Tate». Στις αρμοδιότητες της δουλειάς περιλαμβάνονται οι παραγγελίες και η ανάμειξη του καφέ «για ανάλογη χρήση σε όλους τους χώρους της Tate, καθώς και η διαχείριση της “Ομάδας των Ζεστών Ροφημάτων”, που είναι υπεύθυνη για όλες τις πτυχές της παράδοσης του τσαγιού και του καφέ». Τα προσόντα που απαιτούνται για τη θέση είναι, μεταξύ άλλων, η μεγάλη εμπειρία για την εκτίμηση του αρώματος και της γεύσης του καφέ, καθώς και των ατού της ποιότητας του εσπρέσο.

Θα δούλευες σε αυτό το μουσείο;

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen + two =