αρχικηVIRALΊσως η αγγελία της χρονιάς: Πολυτελές resort σε πληρώνει με 120.000 δολάρια τον χρόνο… για να κάνεις διακοπές

Ίσως η αγγελία της χρονιάς: Πολυτελές resort σε πληρώνει με 120.000 δολάρια τον χρόνο… για να κάνεις διακοπές

Οι περισσότεροι από όσους διαβάζετε αυτές τις γραμμές, πιθανότατα έχετε ολοκληρώσει τις καλοκαιρινές διακοπές σας. Τι θα λέγατε τώρα αν μπορούσατε να πάτε διακοπές σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο… και να πληρωθείτε; Με πολλά χρήματα μάλιστα.

Ναι, αυτό το σενάριο μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Το πολυτελές resort Vidanta, στο Μεξικό, έχει την αγγελία της χρονιάς. Συγκεκριμένα, έχει ξεκινήσει έναν ιδιαίτερο διαγωνισμό με τίτλο «World’s Best Job» και μέσα από αυτόν θέλει να προσλάβει έναν resort ambassador. Με απλά λόγια, δηλαδή, έναν άνθρωπο που θα κάνει διακοπές στα ξενοδοχεία του brand για 1 έτος, και θα λάβει συνολικά 120.000 δολάρια ως αμοιβή. Ενώ φυσικά θα έχει πληρωμένα έξοδα ταξιδιού και δωρεάν γεύματα εντός των ξενοδοχείων.

Ο άνθρωπος που θα επιλεγεί, θα συμμετέχει και σε μια σειρά από δραστηριότητες και events που θα διοργανώνονται από το brand, όπως: μαθήματα χορού σάλσα, κολύμπι με λευκούς καρχαρίες, χρήση πολυτελών σπα και συμμετοχή σε βραδιές καραόκε. Εννοείται, ότι θα μπορεί να έχει απεριόριστη πρόσβαση στις πισίνες και τα κοκτέιλ των ξενοδοχείων. Με στόχο να μεταφέρει τις εμπειρίες του στο κοινό, μέσω των social media και του YouTube.

Θέλεις να δοκιμάσεις την τύχη σου; Τότε κάνε την αίτηση σου στο worldsbestjob.com. Deadline για τις αιτήσεις στις 21 Οκτωβρίου 2018.

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × three =