αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΉταν εργαζόμενος στην Google, απέρριπταν τις ιδέες του, και τελικά έφτιαξε το Pinterest: Η ανατρεπτική ιστορία του Ben Silbermann

Ήταν εργαζόμενος στην Google, απέρριπταν τις ιδέες του, και τελικά έφτιαξε το Pinterest: Η ανατρεπτική ιστορία του Ben Silbermann

Από μικρός αγαπούσε την τεχνολογία. Και βρέθηκε να είναι εργαζόμενος στην Google. Μια dream job για αρκετούς, σωστά; Δεν ήταν ακριβώς έτσι όμως για τον Ben Silbermann. Μπορεί να βρήκε μια θέση ως designer στον τεχνολογικό κολοσσό, αλλά υπήρχε ένα πρόβλημα: Ενώ ο ίδιος ήθελε να φέρει πολλές νέες ιδέες στην Google, το αδύναμο background του στον προγραμματισμό, έκανε την εταιρία να απορίπτει τις ιδέες του. Ξανά και ξανά.

Κάπου εκεί, ο ίδιος κατάλαβε ότι αν ήθελε να κάνει κάτι πραγματικά επαναστατικό, έπρεπε να φύγει από την Google και να φτιάξει κάτι δικό του. Έτσι κι έγινε. Έφυγε από την εταιρία και ξεκίνησε να δουλεύει με κάποιους φίλους, πάνω σε εφαρμογές iOS. Μετά από κάποιους μήνες έφτιαξε την εφαρμογή Tote. Η οποία όμως δεν βρήκε ανταπόκριση στην αγορά.

Ο Ben Silbermann δεν το έβαλε κάτω. Συνέχισε να δουλεύει. Και ενώ έκανε την έρευνα του, διαπίστωσε ότι δεν υπάρχει μια πλατφόρμα στην οποία οι χρήστες να μπορούν να κοινοποιούν τα ενδιαφέροντα τους. Έτσι γεννήθηκε το Pinterest. Και σήμερα έχει εξελιχθεί σε μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες στον κόσμο.

The Story of Pinterest

You have to fight through some bad days to earn the best days of your life

Gepostet von Born Realist am Samstag, 1. September 2018

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × one =