αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΉρθαν στην Ελληνική αγορά οι τηλεοράσεις της Xiaomi- Πόσο κοστίζουν

Ήρθαν στην Ελληνική αγορά οι τηλεοράσεις της Xiaomi- Πόσο κοστίζουν

Με τρία μοντέλα στις 32, 43 και 55 ίντσες ξεκίνησε η διάθεση των τηλεοράσεων της Xiaomi στην ελληνική αγορά.

Η είσοδος των τηλεοράσεων της κινεζικής εταιρείας στη χώρα μας είχε προαναγγελθεί ήδη από τα τέλη του 2019, με τους ανθρώπους της να εκφράζουν φιλόδοξους στόχους για τη συγκεκριμένη κατηγορία.

Τα τρία μοντέλα που σηματοδοτούν το ντεμπούτο της Xiaomi στην Ελλάδα είναι:

–  Xiaomi 4K Smart TV Mi TV 4S στις 55 και στις 43 ίντσες: τηλεόραση ανάλυσης 4Κ, με υποστήριξη HDR και τεχνολογίες ήχου Dolby και DTS HD και λειτουργικό Android. Έχουν μνήμη RAM 2GB και αποθηκευτικό χώρο 8GB για το κατέβασμα εφαρμογών.

–  Xiaomi Smart TV Mi TV 4A 32”: τηλεόραση ανάλυσης HD (1366×768 pixels), επίσης με λειτουργικό Android, υποστηρίζει τεχνολογία ήχου Dolby και DTS HD και διαθέτει ισχυρό τετραπύρηνο επεξεργαστή 64-bit.

Οι τρεις τηλεοράσεις διατίθεται στις τιμές των 219, 399 και 549 ευρώ για τα μοντέλα 32, 43 και 55 ιντσών αντίστοιχα. Είναι ήδη διαθέσιμες σε τουλάχιστον δύο μεγάλες αλυσίδες ηλεκτρονικών προϊόντων (Γερμανός και Public), δίκτυο που αναμένεται να εμπλουτιστεί στο προσεχές χρονικό διάστημα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι με την απόκτηση του μοντέλου των 55 ιντσών ο καταναλωτής παίρνει δώρο το smartphone Xiaomi Redmi Note 8A 32GB.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × four =