αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΉδη κυκλοφορούν στην Αθήνα τα κοινόχρηστα πατίνια της Lime- Πως μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις

Ήδη κυκλοφορούν στην Αθήνα τα κοινόχρηστα πατίνια της Lime- Πως μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις

Χτες ήταν η «πρεμιέρα» της Lime στην Αθήνα, και τα κοινόχρηστα πατίνια της εταιρίας έκαναν δυναμική εμφάνιση αφού αρκετά από αυτά βρέθηκαν στους δρόμους της πόλης. Το It’s Possible μάλιστα εντόπισε «παρκαρισμένο» ένα από αυτά στην περιοχή της Νέας Σμύρνης. Μάλιστα, λίγη ώρα αργότερα το εν λόγω πατίνι είχε… φύγει, πράγμα που σημαίνει ότι κάποιος άλλος χρήστης το εντόπισε και το χρησιμοποίησε για την μετακίνηση του. ‘H κάποιος συνεργάτης της εταιρίας το συνέλεξε για να το φορτίσει.

Αλλά πως μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα τέτοιο πατίνι; Η Lime προσφέρει ηλεκτρικά πατίνια τα οποία έχουν σύστημα GPS, ασύρματη τεχνολογία και αυτόματο κλείδωμα ενώ είναι διαθέσιμα σε όποιον έχει κατεβάσει την εφαρμογή της στο κινητό του. Μέσω της εφαρμογής ο πολίτης μπορεί να εντοπίσει το πιο κοντινό διαθέσιμο πατίνι, να το ξεκλειδώσει και να το χρησιμοποιήσει αφήνοντας το πατίνι στο τέλος της διαδρομής του. Το κόστος για το ξεκλείδωμα είναι 1 ευρώ και κάθε λεπτό διαδρομής κοστίζει επιπλέον 0.15 λεπτά, ενώ δεν υπάρχουν συγκεκριμένα σημεία στάθμευσης.

Τα ηλεκτρικά πατίνια της Lime είναι ασφαλή και εύκολα στη χρήση, κινούνται με μέγιστη ταχύτητα 25χλμ/ώρα, λειτουργούν με ηλεκτρική επαναφορτιζόμενη μπαταρία και είναι κατάλληλα για όλες τις ηλικίες. Το βράδυ συλλέγονται και επαναφορτίζονται.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × 5 =