αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈως τη Σαουδική Αραβία: Τα Goody’s «αποβιβάστηκαν» σε νέες χώρες

Έως τη Σαουδική Αραβία: Τα Goody’s «αποβιβάστηκαν» σε νέες χώρες

Το 2022 σηματοδότησε την επανεκκίνηση της επέκτασης του Ομίλου Εστίασης Goody’s-Everest στο εξωτερικό μετά την πανδημία, με τα 3 σημαντικότερα σήματά του να υλοποιούν μια σειρά στοχευμένων κινήσεων για την ανάπτυξη των δικτύων τους.

Τα Goody’s Burger House εγκαινίασαν το πρώτο τους κατάστημα στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας τον περασμένο Δεκέμβριο. Το κατάστημα βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης και λειτουργεί προσφέροντας όλες τις διαθέσιμες υπηρεσίες – όπως dine in, take away, pick up, delivery, αλλά και drive thru. Έχει συνολικό εμβαδό περίπου 500m2, το οποίο αναπτύσσεται σε δύο ορόφους, ενώ διαθέτει εξωτερικό καθιστικό και ανοιχτό parking. Στα επίσημα εγκαίνια που πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα παρουσία του Πρέσβη της Ελλάδας στη Σαουδική Αραβία, παρευρέθηκε πλήθος κόσμου, καθώς και πολλοί Έλληνες που ζουν στη χώρα. Το φιλόδοξο πλάνο ανάπτυξης περιλαμβάνει 2 ακόμα καταστήματα μέσα στο έτος στην πόλη του Ριάντ, αλλά και την επέκταση σε άλλες πόλεις.

Λίγους μήνες πριν, τα Goody’s Burger House άνοιξαν ένα νέο κατάστημα στην πόλη Suceava της Ρουμανίας, με στόχο τη σταδιακή επέκταση στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας. Aντίστοιχο είναι και το πλάνο επέκτασης της αλυσίδας στην Κύπρο, όπου η πολυαναμενόμενη επιστροφή του αγαπημένου σήματος ξεκίνησε από στις αρχές Σεπτεμβρίου 2022. Το πρώτο κατάστημα άνοιξε στη Λεμεσό – τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Κύπρου και δημοφιλή τουριστικό προορισμό – με εκατοντάδες κόσμου να συρρέουν από την πρώτη κιόλας μέρα της λειτουργίας του, ενώ ο σχεδιασμός περιλαμβάνει ταχεία ανάπτυξη σε όλη τη χώρα.

Παράλληλα, συνεχίζεται η ανάπτυξη του δικτύου των Flocafe Espresso Room, με το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Ντόχα του Κατάρ – ένα από τα πλέον πολυτελή αεροδρόμια στον κόσμο- ενώ ένα δεύτερο κατάστημα ετοιμάζεται να λειτουργήσει μέσα στις επόμενες ημέρες στην περιοχή Msheireb της Ντόχα.

Τέλος, το 2022 ξεκίνησαν τη διεθνή τους ανάπτυξη τα everest, με το πρώτο κατάστημα στη Β. Μακεδονία, και πιο συγκεκριμένα στο εμπορικό κέντρο Vero Center στα Σκόπια.

Υπενθυμίζεται ότι τα σήματα του Ομίλου Goody’s-Everest βρίσκονται συνολικά σε 12 χώρες: Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Κύπρος, Ουγγαρία, Αλβανία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Β. Μακεδονία, Αίγυπτο, Κατάρ, Σαουδική Αραβία και Κουβέιτ, ενώ αναμένεται περαιτέρω ανάπτυξη και σε άλλες χώρες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × 5 =