αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΈως αύριο οι αιτήσεις για τις θέσεις αμειβόμενης πρακτικής στο Ίδρυμα Γουλανδρή

Έως αύριο οι αιτήσεις για τις θέσεις αμειβόμενης πρακτικής στο Ίδρυμα Γουλανδρή

Το Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή προσφέρει σε νέους ηλικίας 18 έως 35 ετών τη δυνατότητα αμειβόμενης πρακτικής άσκησης στο Μουσείο του στην Αθήνα για την περίοδο 2022-2023.

Οι θέσεις αμειβόμενης πρακτικής θα είναι από δύο (2) έως τρεις (3). Ο συνολικός αριθμός των θέσεων αμειβόμενης πρακτικής δύναται να αυξηθεί ή να μειωθεί κατά την απόλυτη διακριτική ευχέρεια του ΙΒΕΓ, χωρίς να συντρέχει υποχρέωση για το τελευταίο να ανακοινώσει ή/και να αιτιολογήσει τη σχετική αυτή απόφασή του. Η πρακτική άσκηση θα αρχίσει την 19.09.2022 και θα διαρκέσει ένα εξάμηνο, με δυνατότητα, εφόσον κρίνει το ΙΒΕΓ ότι ο/η συμμετέχων/ουσα ανταποκρίνεται με επιτυχία στο πρόγραμμα, παρατάσεως για ένα ακόμη εξάμηνο. Το ωράριο απασχόλησης θα είναι 40 ώρες εβδομαδιαία/5 ημέρες ή 6 ημέρες/κυλιόμενο ωράριο (περιλαμβανομένων των Σαββατοκύριακων).

Το πρόγραμμα αφορά στην πρακτική άσκηση επιτυχόντων οι οποίοι θα απασχολούνται αποκλειστικά στο τμήμα Εξυπηρέτησης Επισκεπτών (Visitors Experience) του Μουσείου (υποδοχή, πληροφορίες, παροχή βοήθειας στην υλοποίηση εκδηλώσεων και εργαστηρίων, πραγματοποίηση ξεναγήσεων, εποπτεία εκθεσιακών χώρων, ψηφιοποίηση του αρχείου του Ιδρύματος κλπ). Οι επιτυχόντες, μέσα από το Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης, θα έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν, μεταξύ άλλων, δεξιότητες επικοινωνίας, συνεργασίας, προσαρμοστικότητας και οργάνωσης, και να εντρυφήσουν στις δομές και στους μηχανισμούς λειτουργίας ενός πολιτιστικού φορέα παγκόσμιας φήμης.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους αποστέλλοντας το βιογραφικό σημείωμά τους, μαζί με ένα σύντομο συνοδευτικό (μέγιστο 300 λέξεις), στο οποίο θα εκθέτουν τους λόγους για τους οποίους θα επιθυμούσαν να πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση στο ΙΒΕΓ, καθώς και τα δικαιολογητικά που αναφέρονται στη συνέχεια, στην ηλεκτρονική διεύθυνση internships@goulandris.gr έως τις 16 Ιουνίου 2022 18:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδος).

Κατά την αξιολόγηση θα προτιμηθούν φοιτητές/ απόφοιτοι των εξής σπουδαστικών πεδίων: Εικαστικές σπουδές, Ιστορία της Τέχνης, Πολιτιστική Διαχείριση, Μουσειολογία, Ανθρωπιστικές Επιστήμες, Marketing / Επικοινωνία.

Αναλυτικές πληροφορίες εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen − ten =