αρχικηVIRAL«Έχουμε εστιατόριο σε Ελληνικό νησί. Πως απαντάμε στους τζαμπατζήδες influencers»

«Έχουμε εστιατόριο σε Ελληνικό νησί. Πως απαντάμε στους τζαμπατζήδες influencers»

Το φαινόμενο των… τζαμπατζήδων influencers έχει φτάσει και στην Ελλάδα. Ενδεικτική είναι η περίπτωση που παραθέτει ένας χρήστης στο Twitter. «Η οικογένεια μου έχει εστιατόριο σε νησί. Μηνύματα όπως το παρακάτω έρχονται δεκάδες καθε χρόνο (“είμαι influencer, να ‘ρθω να φάω τζάμπα και να ποστάρω φωτο του μαγαζιού στο instagram;”)» σημειώνει, παραθέτοντας το σχετικό screenshot.

«Τα τελευταία 3 χρόνια απαντάω με το παρακάτω “ευχαριστούμε πολύ, το μαγαζί έχει μια πολιτική. Κάθε instagrammer που μας επισκέπτεται τον χρεώνουμε κανονικά και προσφέρουμε δωρεάν φαγητό ίσης αξίας σε κάποιον που έχει ανάγκη”» συμπληρώνει ο εστιάτορας.

Και καταλήγει σε ένα στενάχωρο συμπέρασμα: «ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει δεχθεί να έρθει με αυτές τις προϋποθέσεις. Δηλαδή να πληρώσει για το φαγητό του ακόμα κι αν εγώ μετά θα προσφέρω δωρεάν φαγητό σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Συνήθως δεν απαντάνε καν. Κάποιοι διαγράφουν και το αρχικό τους μήνυμα.

Παιδιά: Μην ξεφτιλίζεστε. Πλασάρετε ένα high κοσμοπολίτικο προφίλ που βασίζεται ουσιαστικά στη επαιτεία. Και μην καλομαθαίνετε στην εύκολη “dolce vita” γιατί θα έρθει η επόμενη τάση να σας αντικαταστήσει και θα είναι απότομη και βίαιη η επιστροφή στην πραγματικότητα».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × one =