αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Έχει σημασία να μην τα παρατάς»: 10 φράσεις του Stephen Hawking που πρέπει να ακούσει κάθε επιχειρηματίας (και όχι μόνο)

«Έχει σημασία να μην τα παρατάς»: 10 φράσεις του Stephen Hawking που πρέπει να ακούσει κάθε επιχειρηματίας (και όχι μόνο)

Ένας από τους κορυφαίους επιστήμονες της εποχής μας, ο Stephen Hawking, έφυγε από την ζωή πριν μερικές ημέρες. Ο γνωστός αστροφυσικός, έδωσε απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα που αφορούν το σύμπαν, ενώ έχει κάνει και πολλές προβλέψεις για το μέλλον της ανθρωπότητας.

Γεννημένος στην Οξφόρδη στις 8 Ιανουαρίου του 1942, ξεκίνησε τις πανεπιστημιακές του σπουδές στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης τον Οκτώβριο του 1959 σε ηλικία 17 ετών. Στα 22 του διαγνώστηκε με μια σπάνια νόσο των κινητικών νευρώνων (αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση) και οι γιατροί του έδωσαν μόλις λίγα έτη ζωής. Η ασθένειά του τον καθήλωσε σε αναπηρική πολυθρόνα και σταδιακά έχασε τη δυνατότητα να μιλάει χωρίς μηχανική υποστήριξη.

Ωστόσο ποτέ δεν τα παράτησε. Μέσα σε όλη αυτή την διαδρομή, είπε μερικές φράσεις που έχουν μείνει στην ιστορία. Είναι φράσεις που πρέπει να ακούσει κάθε επιχειρηματίας, και όχι μόνο. Στο παρακάτω βίντεο θα δεις 10 από αυτές. Ίσως ξεχωρίζουμε το «Έχει σημασία, το να μην τα παρατάς» ή την φράση «νοημοσύνη είναι η δυνατότητα του να προσαρμόζεσαι στην αλλαγή». Δες όλες τις συμβουλές του γνωστού επιστήμονα, στο παρακάτω σύντομο βίντεο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × two =