αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈχει σημασία με ποιους κάνεις παρέα: Το 86% των πλουσίων αποφεύγουν έναν συγκεκριμένο τύπο ανθρώπων

Έχει σημασία με ποιους κάνεις παρέα: Το 86% των πλουσίων αποφεύγουν έναν συγκεκριμένο τύπο ανθρώπων

«Κατά τη διάρκεια της πενταετούς μελέτης μου για το «Rich Habits», γνώρισα 233 εκατομμυριούχους, οι οποίοι είχαν μια μέση περιουσία 4,3 εκατομμυρίων δολαρίων». Έτσι έχει πει ο συγγραφέας και financial planner, Tom Corley. Για τον οποίο έχουμε ξανά μιλήσει εδώ στο It’s Possible.

Παρόλο που πολλοί από τους εκατομμυριούχους που μελέτησε ο Corley είχαν διαφορετικό υπόβαθρο, εμπειρίες και ξεκίνησαν από διαφορετική οικονομική αφετηρία, την ίδια στιγμή μοιράζονταν και αρκετά κοινά χαρακτηριστικά.

Ένα από αυτά; Προσέχουν… με ποιους κάνουν παρέα. O Corley διαπίστωσε ότι αποφεύγουν πάση θυσία έναν τύπο ατόμου: Tους απαισιόδοξους.

«Οι αυτοδημιούργητοι εκατομμυριούχοι είναι πολύ συγκεκριμένοι σχετικά με τα άτομα με τα οποία συναναστρέφονται», γράφει ο Corley στο βιβλίο του, «Change Your Habits, Change Your Life».

Οι πλούσιοι επιθυμούν να βρίσκονται κοντά με ανθρώπους που έχουν στόχους και τους πετυχαίνουν, με αισιόδοξους, ενθουσιώδεις και γενικότερα με ανθρώπους που έχουν μια θετική προσέγγιση στη ζωή.

To 86% των πλούσιων ανθρώπων που μελέτησε, είχαν ως συνήθεια να κάνουν παρέα με άλλα άτομα που είναι πετυχημένα ή επιχειρούν να είναι. Αντίθετα αποφεύγουν να εκτίθενται σε τοξικούς και αρνητικούς ανθρώπους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η «μέθοδος των 20 λεπτών» που εφαρμόζουν οι εκατομμυριούχοι μέσα στην ημέρα τους. Και μπορείς να την αντιγράψεις

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

12 − 1 =