αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈχεις την δική σου ιδέα; Άνοιξαν οι αιτήσεις για το BlueGrowth – Patras Competition III

Έχεις την δική σου ιδέα; Άνοιξαν οι αιτήσεις για το BlueGrowth – Patras Competition III

Στο πλαίσιο της 11ης Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας, o ΕΣΥΝΕ Δυτικής Ελλάδας και η Ομοσπονδία ΕΣΥΝΕ, σε συνεργασία με την «Aephoria.net», διοργανώνουν  στην Πάτρα τον τριτο διαγωνισμό καινοτομίας στην θαλάσσια οικονομία  “BlueGrowth – Patras Competition III”.

Ο διαγωνισμός:

To BlueGrowth είναι ο 1ος διαγωνισμός καινοτομίας για την θαλάσσια οικονομία που ξεκίνησε το 2014 από τον Πειραιά, με όραμα οι καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες να ενισχύσουν τις παραδοσιακές οικονομικές δραστηριότητες που σχετίζονται με την θαλάσσια οικονομία, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας και ένα νέο οικοσύστημα επιχειρήσεων και πρωτοβουλιών, θέτοντας την θάλασσα ξανά και υπό νέο πρίσμα στην πρωτοπορία της οικονομικής ανάπτυξης του τόπου.

Στην Πάτρα διοργανώνεται φέτος για τρίτη συνεχόμενη φορά μετά την επιτυχημένη 6μηνη «επώαση» πατρινών ομάδων, που από το 2016 έχουν διακριθεί  στους προηγούμενους διαγωνισμούς  BlueGrowth – Patras.

Οι θεματικές ενότητες που εντάσσονται στο  Bluegrowth είναι οι εξής:
• Τεχνολογίες Πληροφορικής & Επικοινωνιών
•  Ενέργεια & Περιβάλλον/ Πράσινη Ναυσιπλοΐα
• Καινοτομία στον Θαλάσσιο Πρωτογενή Τομέα- Αλιεία – Υδατοκαλλιέργειες
• Αειφόρος Θαλάσσιος Τουρισμός & Πολιτισμός
• Θαλάσσιες μεταφορές
• Διαχείριση Υδάτινων πόρων

H υποβολή προτάσεων γίνεται μέσα από το ηλεκτρονικό σύστημα υποβολής, μέσω της ιστοσελίδας του Βluegrowth (έως 24/11/18).

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one + 11 =