αρχικηΧωρίς κατηγορίαΈχεις πρόβλημα με το ηχείο του iPhone 12; H Apple μπορεί να στο φτιάξει δωρεάν

Έχεις πρόβλημα με το ηχείο του iPhone 12; H Apple μπορεί να στο φτιάξει δωρεάν

Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της, η Apple εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με ένα πρόβλημα που ενδεχομένως ταλαιπωρεί κάποιους κατόχους iPhone 12. Συγκεκριμένα, αν το smartphone σας αντιμετωπίζει προβλήματα με το ηχείο του, ενδεχομένως δικαιούστε δωρεάν επισκευή.

Αναλυτικότερα, η Apple τόνισε ότι ένας μικρός αριθμός συσκευών που κατασκευάστηκαν μεταξύ του Οκτωβρίου του 2020 και του Απριλίου του 2021, μπορεί να εμφανίσει προβλήματα με το ηχείο των κλήσεων, εξαιτίας ενός εξαρτήματος που χρησιμοποιήθηκε στη γραμμή παραγωγής.

Οι καταναλωτές με προβληματικές συσκευές που δεν ακούνε ήχο όταν πραγματοποιούν κλήσεις θα πρέπει να έρθουν σε επαφή με ένα εξουσιοδοτημένο κέντρο επισκευής της Apple, για να ελεγχθεί αν δικαιούνται δωρεάν επισκευή.

Αξίζει να σημειωθεί πως το πρόγραμμα δωρεάν επισκευής δεν καλύπτει τα iPhone 12 Mini και iPhone 12 Pro Max. Αντιθέτως, το πρόβλημα φαίνεται πως αφορά μόνο τα iPhone 12 και iPhone 12 Pro.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση της Apple:

Η Apple διαπίστωσε ότι ένα πολύ μικρό ποσοστό των συσκευών iPhone 12 και iPhone 12 Pro ενδέχεται να παρουσιάζουν προβλήματα ήχου εξαιτίας ενός εξαρτήματος που ενδέχεται να εμφανίζει βλάβη στη μονάδα δέκτη. Οι επηρεαζόμενες συσκευές κατασκευάστηκαν μεταξύ Οκτωβρίου 2020 και Απριλίου 2021.

Αν το iPhone 12 ή το iPhone 12 Pro που κατέχετε δεν εκπέμπει ήχο από τον δέκτη κατά την πραγματοποίηση ή τη λήψη κλήσεων, ενδέχεται να πληροί τις προϋποθέσεις για σέρβις.

Η Apple ή ένα Εξουσιοδοτημένο κέντρο σέρβις Apple θα επισκευάσει τις συσκευές που πληρούν τις προϋποθέσεις, χωρίς χρέωση.

Τα μοντέλα iPhone 12 mini και iPhone 12 Pro Max δεν περιλαμβάνονται σε αυτό το πρόγραμμα.

Πηγή: Unboxholics.com

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × three =