αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΈχεις δημιουργήσει το δικό σου app; Τώρα δες τα «μυστικά» για να το εξαπλώσεις σε όλο τον πλανήτη (Γράφημα)

Έχεις δημιουργήσει το δικό σου app; Τώρα δες τα «μυστικά» για να το εξαπλώσεις σε όλο τον πλανήτη (Γράφημα)

Έφτιαξες το app που τόσο ήθελες. Ίσως έχουν αρχίσει να καταφτάνουν και οι πρώτοι χρήστες. Και τώρα; Το επόμενο βήμα είναι να το αναπτύξεις. Και επειδή ζούμε στην εποχή της… digital παγκοσμιοποίησης, σίγουρα πρέπει να έχεις ως στόχο την παγκόσμια αγορά. Έτσι ώστε να καταφέρεις να «εκτοξεύσεις» το project σου.

Βέβαια, το να δραστηριοποιηθείς σε διεθνή κλίμακα δεν είναι εύκολο. Πολλές διαφορετικές χώρες, διαφορετικές κουλτούρες και γλώσσες. Το παρακάτω γράφημα της αμερικανική εταιρίας Translate by Human, βάζει τα πράγματα σε μια σειρά. Καταρχήν πρέπει να κάνεις την έρευνα σου και να καταλήξεις σε ποιες χώρες θέλεις να δραστηριοποιηθείς. Βλέποντας τα επιμέρους στοιχεία.

Βασικό ρόλο επίσης παίζει η γλώσσα. Το 72% των app users δεν έχουν ως μητρική τους γλώσσα τα Αγγλικά. Επίσης, ήξερες ότι: Αν μεταφράσεις το app σου στα Αγγλικά, τα Κινέζικα και τα Ισπανικά, καλύπτεις σχεδόν το 50% των app users; Φυσικά, είναι καλό η εφαρμογή σου να μεταφραστεί στη γλώσσα/ γλώσσες που ομιλούνται σε κάθε χώρα που επεκτείνεσαι.

Είναι δεδομένο ότι το app σου πρέπει να έχει παρουσία στα social media. Είναι επίσης χρήσιμο, να δίνεις τη δυνατότητα στους χρήστες να κάνουν log in και μέσω των κοινωνικών δικτύων.

https://assets.entrepreneur.com/images/misc/1502386101_market-app-internationally-infographic.jpg

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fifteen + two =