αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΈχασες αρχεία από το PC σου; Εδώ είναι το εργαλείο για να τα ανακτήσεις άμεσα

Έχασες αρχεία από το PC σου; Εδώ είναι το εργαλείο για να τα ανακτήσεις άμεσα

Ένα από τα πιο εκνευριστικά πράγματα που μπορούν να σας συμβούν σε έναν υπολογιστή είναι η απώλεια δεδομένων. Και κάπου εκεί, ένα πρόγραμμα ανάκτησης μπορεί να αποτελέσει τον “από μηχανής θεό” σας. Το EaseUS Data Recovery Wizard είναι ένα πρόγραμμα ανάκτησης αρχείων που μπορεί να λειτουργήσει για λειτουργικά PC και Mac και θα σας λύσει τα χέρια. Τα καλύτερα νέα; Διαθέτει και δωρεάν έκδοση.

Το πρόγραμμα έχει τη δυνατότητα να ανακτήσει δεδομένα από εσωτερικούς αλλά και εξωτερικούς σκληρούς δίσκους και ακόμη από USB devices, κάρτες μνήμης, iOS devices, συσκευές αναπαραγωγής μουσικής και πολλά άλλα. Ας δούμε πώς:

EasyUS01

1. Κατεβάστε την έκδοση από το site. Να σημειωθεί ότι η δωρεάν έκδοση μπορεί να κάνει recover έως 2GB δεδομένων δωρεάν.

EasyUS02

2. Εγκαταστήστε το πρόγραμμα στον υπολογιστή σας, σύμφωνα με τις οδηγίες.

EasyUS03

3. Επιλέξτε το δίσκο για τον οποίο θέλετε να κάνετε ανάκτηση δεδομένων. Μπορείτε να επιλέξετε ακόμη και ένα συγκεκριμένο folder αν θέλετε, όπως Desktop, Libraries ή Documents ενώ μπορείτε να επιλέξετε ένα σκληρό δίσκο, ένα partition ή μία εξωτερική συσκευή αποθήκευσης.

EasyUS04

4. Πατώντας Scan, η συσκευή θα σαρώσει τον υπολογιστή σας (σε εξαιρετικά γρήγορο χρονικό διάστημα) και θα εντοπίσει άμεσα αρχεία που διαγράφησαν. Το πρόγραμμα πραγματοποιεί και deep scan ακολούθως για καλύτερα αποτελέσματα.

EasyUS05

5. Κάντε Preview και recover των αρχείων που επιθυμείτε. Έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε προεπισκόπηση των αρχείων που έχουν τη δυνατότητα να ανακτηθούν μετά το scan. Μπορείτε μάλιστα να τα φιλτράρετε ανά τύπο αρχείου ή ανά τοποθεσία. Να σημειωθεί ότι εμφανίζονται και δύο special folders: More Lost Files (RAW) για τα RAW αρχεία σας και Special Lost Files για τα πιο χρήσιμα αρχεία σας. Πατώντας το “Recover” button πραγματοποιείτε ανάκτηση των δεδομένων σας.

Σημειώστε ότι ΔΕΝ πρέπει να σώσετε τα αρχεία στο ίδιο hard drive partition ή εξωτερική συσκευή από τα οποία έχετε χάσει τα δεδομένα.

Το EaseUS Data Recovery Wizard μπορεί να κάνει recover περισσότερους από 1.000 τύπους αρχείων, όπως έγγραφα, γραφικά, video ή αρχεία ήχου, email και ακόμη περισσότερα.

Πηγή: Digitallife.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen + seventeen =