αρχικηVIRALΈφτιαξε site και είπε ότι πουλάει Verified Badge… για να το βάλεις στο σπίτι σου. Οι influencers ενθουσιάστηκαν

Έφτιαξε site και είπε ότι πουλάει Verified Badge… για να το βάλεις στο σπίτι σου. Οι influencers ενθουσιάστηκαν

Οι καλές ιδέες… υπάρχουν παντού γύρω μας. Το έχουμε ξανά πει. Η Daniel Baskin έκανε τη βόλτα της στο San Francisco και πρόσεξε ένα σπίτι το οποίο είχε ένα οικόσημο που έμοιαζε αρκετά με το Verified Badge του Twitter. Τι έκανε μετά; Δημιούργησε το website Bluecheckhomes.com και ανακοίνωσε ότι προσφέρει το πολυπόθητο μπλε τικ στα σπίτια διασήμων έναντι $2.999. Για να το τοποθετήσουν έξω από το σπίτι τους.

Στην περιγραφγή του site αναφέρεται πως για να λάβει το σήμα, ο ιδιοκτήτης πρέπει να είναι influencer, μεγαλοστέλεχος επιχείρησης, αθλητής με μεγάλες συνεργασίες ή ηθοποιός με τουλάχιστον 5 αναφορές στο IMDB προφίλ του.

Μάλιστα, αν κάποια στιγμή ο κάτοχος του σπιτιού δεν κατέχει αυτό το status πλέον, η εταιρία ισχυρίζεται πως θα έρθει και θα πάρει πίσω το verified οικόσημο…χωρίς επιπλέον χρέωση.

Σας άρεσε το project; Κι όμως, όλο αυτό ήταν… μια φάρσα που έστησε η Daniel Baskin. Προσέλκυσε όμως πολλούς υποψήφιους πελάτες.

Το site κατακλύστηκε από πολλές παραγγελίες, ενώ στο Twitter έφτασε σε χρόνο ρεκόρ τα 20.000 σχεδόν retweets. Αφού τόσοι πολλοί θεώρησαν πως πρόκειται για πραγματική εταιρία με πραγματικό προϊόν, η έκπληκτη Baskin αναγκάστηκε να αναρτήσει στο site πως πρόκειται για φάρσα για να σταματήσουν οι παραγγελίες. Η ιστορία έγινε θέμα ακόμα και στο Business Insider.

Αλλά κάπως έτσι καταλήγουμε πάλι στην αρχική φράση του κειμένου: Οι καλές ιδέες… υπάρχουν παντού γύρω μας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 + 5 =