αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈφτιαξε την dating-app Bumble, σάρωσε και τώρα η Whitney Wolfe δίνει τη δική της συμβουλή

Έφτιαξε την dating-app Bumble, σάρωσε και τώρα η Whitney Wolfe δίνει τη δική της συμβουλή

H Whitney Wolfe αποχώρησε κάποτε από το Tinder και ενώ πολλοί θα περίμεναν ότι το μέλλον για εκείνη θα ήταν όχι και τόσο επιτυχημένο, τα κατάφερε. Μπήκε στη λίστα «30 Under 30» του Forbes και έφτιαξε την ανατρεπτική dating-app Bumble. Καταφέρνοντας το κάτι παραπάνω. Μπόρεσε να αλλάξει τα τα όσα είχαμε συνηθήσει σε εφαρμογές dating.

Στην Bumble οι γυναίκες κάνουν την πρώτη κίνηση. Συγκεκριμένα, από τη στιγμή που γίνει ένα «ταίριασμα» μόνο η γυναίκα μπορεί να στείλει το πρώτο μήνυμα, μέσα σε ένα χρονικό περιθώριο 24 ωρών. Αν δεν το κάνει το «ταίριασμα» εξαφανίζεται για πάντα.

«Η ομάδα μας το πιστεύει -και έχει στοιχεία για αυτό- ότι όταν η πρωτοβουλία πηγαίνει στη γυναίκα, φεύγει η πίεση από τον άντρα, που του λέει ότι πρέπει να κινηθεί πιο επιθετικά» τονίζει η νεαρή επιχειρηματίας.

Με αυτό τον τρόπο, η συζήτηση γίνεται πιο χαλαρή και είναι πιθανότερο να μετατραπεί σε κάτι ουσιαστικό. Αυτή τη στιγμή η εφαρμογή καταγράφει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και έχει 11 εκατ. χρήστες, όπως σημειώνει το Business Insider. ενώ παράλληλα επεκτείνεται και σε άλλες λειτουργίες, όπως το Buble Biz, που επιτρέπει στους ανθρώπους να κάνουν business διασυνδέσεις.

Μετά από όλη αυτή τη διαδρομή, η Wolfe δίνει μια συμβουλή στους νέους επιχειρηματίες. Και είναι ξεκάθαρη: «Να ξεπεράσουν την αμφιβολία για τον εαυτό τους. Πιστεύω ακράδαντα, ότι το μόνο πρόσωπο που μπορεί να σε κάνει να νιώσεις κατώτερος, είναι ο εαυτός σου. Όταν ξεκινάς μια επιχείρηση και θες να αμφισβητήσεις το status quo, θα υπάρξουν πολλοί που θα σου πουν ότι εσύ και η ιδέα σου, είστε λάθος. Μην τους αφήσετε να σας κάνουν να νιώσετε κατώτεροι».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × 5 =