αρχικηVIRALΈφτασε το πρώτο Ice Cream Market Athens. Στο κέντρο της Αθήνας. Σε μια έκταση 4.000 τ.μ.

Έφτασε το πρώτο Ice Cream Market Athens. Στο κέντρο της Αθήνας. Σε μια έκταση 4.000 τ.μ.

Η μεγαλύτερη γιορτή παγωτού θα στηθεί για πρώτη φορά στην Αθήνα, στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι, αυτό το τριήμερο 7, 8 και 9 Ιουνίου. Πάνω από 20 καταστήματα από όλη την Ελλάδα θα δώσουν το «παρών» στο πρώτο Ice Cream Market Athens.

Ο «παράδεισος» του παγωτού θα έχει έκταση 4.000 τ.μ. και θα περιλαμβάνει μια πανδαισία γεύσεων που θα μας προτείνουν παραδοσιακές μάρκες, διανομείς ακόμα και οικογενειακές επιχειρήσεις παγωτού.

Μικροί και μεγάλοι λάτρεις του παγωτού θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν κλασικές αλλά και πρωτότυπες γεύσεις, απροσδόκητους συνδυασμούς, χειροποίητες λιχουδιές, καθώς και να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις γύρω από το παγωτό.

Εκτός από τις εκπλήξεις και τις αποκλειστικότητες το κοινό θα μάθει τα πάντα για την ιστορία και την κουλτούρα του παραδοσιακού και σύγχρονου παγωτού, ενώ θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για παιδιά.

Τη γιορτινή ατμόσφαιρα του φεστιβάλ συμπληρώνουν πολλές παράλληλες δράσεις: παιχνίδια φλίπερ (σε συνεργασία με το Μουσείο Φλίπερ Αθηνών), bubble show με την La Petite Marguerite, δράσεις δημιουργικής μάθησης για τα παιδιά, προβολή ταινιών και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Τη μουσική επένδυση του φεστιβάλ θα φροντίσουν γνωστοί ραδιοφωνικοί παραγωγοί και DJs.

Πρόγραμμα
Παρασκευή 16:00 – 24:00
Σάββατο 11:00 – 24:00
Κυριακή 11:00 – 24:00

Εισιτήριο
3 ευρώ (με 3 γευστικές δοκιμές)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 3 =