αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ dating υπηρεσία του Facebook είναι γεγονός- Πως ακριβώς θα γίνεται το matchάρισμα

Η dating υπηρεσία του Facebook είναι γεγονός- Πως ακριβώς θα γίνεται το matchάρισμα

Αυτό που πολλοί περίμεναν, έφτασε. Το Facebook μπαίνει (και) στο πεδίο του dating και λανσάρει την σχετική υπηρεσία του. Με στόχο να βοηθήσει τους χρήστες να βρουν το ταίρι τους.

Η αρχή γίνεται στις ΗΠΑ. Η εταιρεία δήλωσε πως οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να συνδέουν τον λογαριασμό του Instagram τους με το προφίλ τους στην συγκεκριμένη υπηρεσία του Facebook και να προσθέτουν τους ακολούθους τους στην λίστα του «Κρυφού Πόθου» (Secret Crush List). O κάθε χρήστης θα μπορεί να διαλέγει έως εννέα άλλους χρήστες του Facebook και του Instagram και, αν και οι άλλοι κάνουν το ίδιο γι’ αυτόν, μπορεί τελικά ο καθένας να βρει το ταίρι του.

Ο χρήστης μπορεί να θέσει τις προτιμήσεις του για σύντροφο με βάση παράγοντες όπως η απόσταση της κατοικίας, η ηλικία, η θρησκεία, το ύψος κ.ά. Θα μπορεί, επίσης, να αποφασίζει αν θέλει το προφίλ του στο Dating να το βλέπουν οι φίλοι του (και ποιοι) στο Facebook.

Μέσα από αυτή την υπηρεσία οι χρήστες θα μπορούν να εξερευνήσουν όλες τις πιθανότητες για δημιουργία σχέσης με άτομα από την λίστα φίλων τους.

Πότε θα το δούμε στην Ευρώπη; Μέσα στο 2020.

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × three =