αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Έτσι ξεκίνησαν όλα»: Ένας αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος περιγράφει την αρχή της πορείας του

«Έτσι ξεκίνησαν όλα»: Ένας αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος περιγράφει την αρχή της πορείας του

moneyadviceΟ Grant Cardone είναι σήμερα εκατομμυριούχος, ασχολείται με επιχειρήσεις και είναι ένας από τους πιο διάσημους συγγραφείς των New York Times. Όμως στα 25 του, η κατάσταση του ήταν εντελώς διαφορετική, και μάλιστα ο ίδιος είχε χρέη.

Τότε αποφάσισε να ασχοληθεί περισσότερο με το κομμάτι των πωλήσεων. Το οποίο μάλιστα δεν του άρεσε καθόλου. Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα.

«Παρόλο που μισούσα τη συγκεκριμένη δουλειά, αποφάσισα να αφοσιωθώ στις πωλήσεις 100%» λέει ο γνωστός επιχειρηματίας.

Έβλεπε βίντεο πωλήσεων ενώ έτρωγε πρωινό, εκπαιδευτικές ταινίες ενώ συχνά ήταν ο πρώτος που πήγαινε στη δουλειά και ο τελευταίος που έφευγε. Η σκληρή δουλειά έφερε καρπούς. Σύντομα ο Cardone είχε ένα εισόδημα που έφτανε τις 3.000 ευρώ και λίγο μετά τις 6.000 ευρώ.

«Θυμάμαι τα πρώτα 3.000 ευρώ ακόμα περισσότερο και από το πρώτο μου εκατομμύριο. Ήταν πιο σημαντικά για εμένα» σημειώνει ο Cardone.

Άλλαξε η νοοτροπία του και ο τρόπος που έβλεπε τα χρήματα. Συγκεκριμένα, τα 3.000 ευρώ του έδειξαν ότι μπορεί να αλλάξει την κατάσταση του προς το καλύτερο. Δεν έπρεπε πια να ανησυχεί για τα χρήματα κάθε ημέρα. Απλά μπορούσε να επικεντρωθεί στο πως θα βγάλει περισσότερα λεφτά. «Άλλαξε η ψυχολογία μου, άλλαξε η πίστη μου σε εμένα προς το καλύτερο» λέει χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Ο αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος συνέχισε να εφαρμόζει το πλάνο του και τελικά κατάφερε να βγάλει πολλά, πολλά χρήματα, όπως σημειώνει το CNBC. Επικεντρώθηκε στο πως θα έχει ακόμα περισσότερα έσοδα και το αποτέλεσμα μάλλον τον δικαιώνει.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eight − 7 =