αρχικηVIRALΈτσι θα είναι το υδατοδρόμιο που θα γίνει στον Άλιμο (και πόσο θα κοστίζει ένα εισιτήριο)

Έτσι θα είναι το υδατοδρόμιο που θα γίνει στον Άλιμο (και πόσο θα κοστίζει ένα εισιτήριο)

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δημιουργία του υδατοδρομίου έδωσε χθες ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου.

«Κάποια σχέδια από αυτά είναι υπό επεξεργασία ακόμα και όχι οριστικά, οπότε κάποια από αυτά που θα σας πω ενδέχεται να αλλάξουν. Αναμένονται εγκρίσεις και μελέτες που πρέπει ακόμα να γίνουν. Πρόκειται για μία πλωτή εξέδρα, μία πλωτή πλατφόρμα για την επιβίβαση στο υδροπλάνο, η οποία θα τοποθετηθεί δίπλα από το μικρό λιμανάκι των αλιέων. Δεν θα μπαίνουν αυτοκίνητα επιβατών και οι επιβάτες θα είναι λίγοι καθώς το υδροπλάνο δεν χωρά πολλούς. Όσοι θέλουν να επιβιβαστούν θα παρκάρουν στο πάρκινγκ του «Ελλάδος Εικόνες» και από εκεί με βαν θα μεταφέρονται μέσα στον χώρο του υδατοδρομίου. Δεν θα υπάρχει οίκημα. Αν θέλουμε μπορούμε να τοποθετήσουμε ένα λυόμενο οίκημα που θα προστατεύει τους ταξιδιώτες από τις καιρικές συνθήκες. Το υδατοδρόμιο είναι στην ιδιοκτησία του δήμου, οπότε αν κρίνουμε πως είναι ασύμφορο, δεν μας αρέσει ή δεν το θέλουμε, το σταματάμε.

Πρέπει να σας πω, πως το εισιτήριο θα έχει ένα χαμηλό κόστος, περίπου 70 με 80 ευρώ, αλλά κι αυτό με κάθε επιφύλαξη. Από αυτό το ποσό ένα ποσοστό θα πηγαίνει ως Δημοτικό Τέλος. Επίσης το υδροπλάνο, δεν ρυπαίνει το περιβάλλον καθώς δεν μπαίνει μηχανή μέσα στο νερό, οπότε είναι πολύ φιλικό. Το υδατοδρόμιο θα είναι μακριά από την παραλία, θα «δένει» δίπλα από τις βάρκες των ψαράδων. Τέλος, αρχικά θα έχουμε δύο πτήσεις ανα ημέρα προς Τήνο και Πάτμο», δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Πηγή: alimosonline.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

12 − twelve =