αρχικηVIRALΈτσι θα είναι το πολυτελές Glamping που ετοιμάζεται στη Βούλα (Εικόνες)

Έτσι θα είναι το πολυτελές Glamping που ετοιμάζεται στη Βούλα (Εικόνες)

Σε φουλ ρυθμούς ετοιμάζεται το Glamping της Grivalia Hospitality στη Βούλα. Ένα projet που θα εισάγει την Ελλάδα σε αυτό το κλάδο πολυτελούς τουρισμού.

Το μεγάλο project αναμένεται να είναι έτοιμο εντός του 2023.

To Glamping θα αναπτυχθεί σε έκταση 45 στρεμμάτων και θα περιλαμβάνει 30 πολυτελείς σκηνές, χώρους εστίασης, Kids Club, Beach Club, Members Club, 8 γήπεδα τένις (και 2 μικρά), γυμναστήριο / spa, και καταστήματα.

Το σχεδιασμό έχουν αναλάβει οι AS.P.A, Chadios, Eufemia Zampouni, LDK Consultants, Prolight.

Το κόστος της επένδυσης ανέρχεται σε 9,7 εκατ. ευρώ περίπου και θα ενισχυθεί με το ποσό των 2,044 εκατ. ευρώ με τη μορφή επιχορήγησης. Η επένδυση έχει μάλιστα υπαχθεί στις διατάξεις του Αναπτυξιακού Νόμου με απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Με την επένδυση θα αναβιώσει ουσιαστικά η υφιστάμενη τουριστική κατασκήνωση του ΕΟΤ, με τελική κατάταξη της εγκατάστασης στην κατηγορία 5 αστέρων, μεταμορφώνοντάς την στη σύγχρονη μορφή του glamping (glam camping).

Στην αναδιαμόρφωση όλης της έκτασης προβλέπονται εκτός του κάμπινγκ και τα εξής: εστιατόριο, αναψυκτήριο, παιδότοπος, χώρος διημέρευσης με βιβλιοθήκη, κατάστημα, κινηματογράφος, γυμναστήριο, κέντρο αναζωογόνησης, αθλητικά γήπεδα και ένα εκτενές δίκτυο πεζοδρόμων και ποδηλατοδρόμων με ταυτόχρονη πυκνή φύτευση και υπαίθρια καθιστικά προσφέροντας έτσι μία όαση αναψυχής στο παραλιακό μέτωπο της Αττικής.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 1 =