αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΈτσι θα είναι ο υπερσύγχρονος σταθμός του μετρό στον Κορυδαλλό. Έρχεται σε 4 μήνες (ΦΩΤΟ)

Έτσι θα είναι ο υπερσύγχρονος σταθμός του μετρό στον Κορυδαλλό. Έρχεται σε 4 μήνες (ΦΩΤΟ)

Αλλάζει δραστικά το τοπίο στον Κορυδαλλό, καθώς οι εργασίες για το άνοιγμα του νέου σταθμού του Μετρό γίνονται με πυρετώδεις ρυθμούς. Έτσι, σύμφωνα με τον δήμο, σε περίπου 4 μήνες θα είναι έτοιμος ο νέος σταθμός της γραμμής 3 του Μετρό στον Κορυδαλλό.

Ο Σταθμός «Κορυδαλλός», σύμφωνα με όσα παρουσιάζει στη σελίδα του ο Δήμος, θα έχει δύο εξόδους, ενώ με την ολοκλήρωση του έργου θα παραδοθεί στο κοινό μια νέα πλατεία, που θα περιλαμβάνει νέο πράσινο, κατασκευές με έντονο το υδάτινο στοιχείο, καθιστικά, παιδικές χαρές για όλες τις ηλικίες, σύγχρονο φωτισμό led, ενώ θα υπογειοποιηθεί και ο υποσταθμός της ΔΕΗ που υπάρχει έως σήμερα απέναντι από τον πεζόδρομο της οδού Αγ. Γεωργίου.

Από σήμερα διακόπτεται προσωρινά η κυκλοφορία όλων των οχημάτων γύρω από την πλατεία Ελευθερίας, καθώς ξεκινούν οι εργασίες αποκατάστασης. Η πλατεία θα παραδοθεί στην κυκλοφορία στις 30 Ιουνίου.

Για την αναλυτική ενημέρωση κατοίκων και επαγγελματιών σχετικά με όλες τις προσωρινές κυκλοφοριακές αλλαγές, ο Δήμος Κορυδαλλού και η Αττικό Μετρό διένειμαν ειδικό flyer και χάρτη, στον οποίο αποτυπώνονται όλες οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και οι αλλαγές των δρομολογίων των λεωφορειακών γραμμών και των προσωρινών στάσεων του ΟΑΣΑ.

Πηγή: insider.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eleven − six =