αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈτοιμα για «αποβίβαση» στην Ελλάδα είναι τα «Ρωσικά Lidl». Σε ποια Ελληνική πόλη έχουν τώρα ανοιχτές θέσεις

Έτοιμα για «αποβίβαση» στην Ελλάδα είναι τα «Ρωσικά Lidl». Σε ποια Ελληνική πόλη έχουν τώρα ανοιχτές θέσεις

Η είδηση είχε γίνει γνωστή πριν αρκετό καιρό: Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Mere έρχεται στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα brand που πολλοί αποκαλούν ως τα «Ρωσικά Lidl». Η αλυσίδα είναι γνωστή στην Ρωσία ως Svetofor (στην Ε.Ε. ως Mere) και είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα discount στην Ρωσία, με 1.800 καταστήματα σε όλη την χώρα ενώ έχει επεκταθεί και σε αγορές όπως Γερμανία, Πολωνία, Ρουμανία, Λετονία, Λιθουανία, Εσθονία, Κίνα κ.α.

Η αλυσίδα είναι έτοιμη να ξεκινήσει τη λειτουργία της στην Ελλάδα, μόλις αρθεί το lockdown και ομαλοποιηθούν οι συνθήκες στην αγορά. Τα πρώτα καταστήματα στην Ελλάδα, θα ανοίξουν σε Τρίπολη και Λάρισα και στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Οι διαδικασίες τρέχουν σε φουλ ρυθμούς και τώρα η Mere αναζητεί υπαλλήλους για το κατάστημά της στην Τρίπολη. Απαραίτητη η προϋπηρεσία σε σουπερμάρκετ. Η γνώση της Ρωσικής γλώσσας θα ληφθεί υπ’ όψιν. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν βιογραφικό στην διεύθυνση:

hr@mere.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen + 6 =