αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΈρχονται τα GIFs με ήχο;

Έρχονται τα GIFs με ήχο;

Όπως και να τα αποκαλούμε τα GIF αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας. Όλες οι δημοφιλείς εφαρμογές, όπως το WhatsApp, το Facebook και το Twitter, τα υποστηρίζουν. Όλοι γνωρίζουμε ότι τα GIF είναι απλές κινούμενες εικόνες. Ωστόσο, χάρη στο Giphy αυτό θα αλλάξει δραστικά.

Μπορεί τα GIF να έχουν ήχο

Πρόσφατα το Giphy είχε ανακοινώσει ότι συνεργάστηκε με το Snapchat για τη δημιουργία της δικής του πλατφόρμας φιλοξενίας βίντεο. Τώρα, το Giphy Video ετοιμάζεται να παρουσιάσει περιεχόμενο με ήχο. Αρκετοί, πιστεύουν ότι η εταιρεία θα προσθέσει στην ουσία ήχο στα GIF, κάτι που θεωρητικά δεν είναι δυνατό αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Προς το παρόν, στο πρόγραμμα του Giphy θα συμμετέχουν εταιρείες όπως η Universal Pictures, η Geffen Records και η BBC America. Στόχος είναι να κάνουν τα GIF που προέρχονται από περιεχόμενο των καναλιών επικοινωνίας τους να “μιλάνε”.

https://media.giphy.com/media/10aCvxXbhM6WFW/giphy.gif

Τα κλιπ που θα δημιουργούν οι εταιρείες θα έχουν διάρκεια 30 δευτερολέπτων. Μέχρι τώρα, το Giphy υποστηρίζει κλιπ διάρκειας έως 15 δευτερόλεπτα. Η επιλογή των εταιρειών δεν είναι τυχαία, καθώς η πλατφόρμα παρακινείται εν μέρη από την ανάγκη εσόδων.

Η εταιρεία αναφέρει ότι δεν σχεδιάζει να επιτρέψει σύντομα την πρόσβαση του κοινού στην πλατφόρμα. Ενώ δεν αποκαλύπτει τίποτα σχετικά με το χρονοδιάγραμμα που έχει σχεδιάσει.

Πηγή: Techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × three =