αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈρχονται τα Creator Shops στο Instagram- Πως οι δημιουργοί περιεχομένου θα μπορούν να βγάλουν χρήματα

Έρχονται τα Creator Shops στο Instagram- Πως οι δημιουργοί περιεχομένου θα μπορούν να βγάλουν χρήματα

Ήδη υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν χτίσει το δικό τους κοινό στο Instagram και βγάζουν χρήματα μέσα από αυτό. Τώρα το Instagram ανακοίνωσε ότι φέρνει μερικά ακόμα εργαλεία, έτσι ώστε οι δημιουργοί περιεχομένου να μπορούν να βγάζουν χρήματα απευθείας μέσα από την πλατφόρμα.

Σε αυτά τα εργαλεία περιλαμβάνεται ένα marketplace το οποίο θα βοηθά τα brands να βρίσκουν influencers των οποίων το περιεχόμενο και το κοινό αντιστοιχούν στους στόχους της εταιρίας. Φυσικά υπάρχουν ήδη συνεργασίες ανάμεσα σε εταιρίες και influencers. O στόχος του marketplace θα είναι να δώσει στο Instagram ένα μεγαλύτερο ρόλο στην εύρεση δημιουργών περιεχομένου από τα brands.

Επίσης θα δούμε τα Creator Shops. Τα οποία θα επιτρέψουν στους influencers να πωλούν προϊόντα στο Instagram απευθείας από τα προφίλ τους. Ορισμένοι μεγάλοι influencers, όπως η Kim Kardashian, διαθέτουν ήδη Shops στα Instagram προφίλ τους, τα Creator Shops όμως έρχονται για να φέρουν αυτή τη δυνατότητα σε όλους.

Πέρα από τα παραπάνω, ανακοινώθηκε και η δημιουργία ενός affiliate marketplace, από το οποίο οι influencers θα μπορούν να παίρνουν ένα μερίδιο των πωλήσεων για τα προϊόντα τα οποία διαφημίζουν στο περιεχόμενό τους.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen + eighteen =