αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΈρχονται τα προτεινόμενα posts και στο feed σου στο Instagram

Έρχονται τα προτεινόμενα posts και στο feed σου στο Instagram

Το feed του Instagram σας είναι πρακτικά μία συλλογή των posts ανθρώπων που ακολουθείτε και τα posts ταξινομούνται αλγοριθμικά με αυτά που νομίζει το Instagram πως σας ενδιαφέρουν περισσότερο να τοποθετούνται στις πάνω θέσεις. Τώρα όμως, το Instagram έρχεται να αλλάξει τις συνήθειες σας, προσθέτοντας στο feed και προτεινόμενα posts ως μέρος του πειράματός του.

Μέχρι τώρα, το Explore tab σας προτείνει μία συλλογή φωτογραφιών και videos από ανθρώπους που νομίζει πως σας ενδιαφέρουν βάσει αυτών που ακολουθείτε, των like που κάνετε κλπ. Πρακτικά λοιπόν, το Instagram θα πάρει μερικά posts από το Explore tab και θα τα προσθέσει στο κανονικό feed σας.

Έτσι, πέρα από αυτούς που ακολουθείτε, θα βλέπετε και posts άλλων λογαριασμών που δεν ακολουθείτε. Αυτό μπορεί να είναι θετικό για να ανακαλύψετε νέους χρήστες, επιχειρήσεις και δημιουργούς, ταυτόχρονα όμως μπορεί να θεωρηθεί και spam στο feed. Για αυτό το λόγο, το Instagram προσφέρει στους χρήστες την επιλογή να δηλώσουν αν ενδιαφέρονται για αυτό το περιεχόμενο που θα τους προβληθεί ή όχι έτσι ώστε να προτείνονται καταλληλότερα posts για το χρήστη.

Επιπλέον, υπάρχει η επιλογή να αναβάλλετε τα “Suggested Posts” για 30 μέρες, αλλά δεν υπάρχει η επιλογή να τα απενεργοποιήσετε μόνιμα. Μιας και πρόκειται για δοκιμαστικό στάδιο, το νέο χαρακτηριστικό ίσως να μην εφαρμοστεί ευρέως ποτέ αν το feedback είναι αρνητικό.

Πηγή: Unboxholics.com

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × 4 =