αρχικηVIRALΈρχονται τα ιπτάμενα πάρτι- Το project που λανσάρει μία εταιρία του Ντουμπάι

Έρχονται τα ιπτάμενα πάρτι- Το project που λανσάρει μία εταιρία του Ντουμπάι

Η εταιρεία 9H-FIVE που εδρεύει στο Ντουμπάι προσφέρει τοπικές αλλά και διεθνείς πτήσεις. Η εταιρεία αποφάσισε να ανοίξει ένα νέο κλάδο στον τομέα των αερομεταφορών δημιουργώντας ένα αεροσκάφος σχεδιασμένο για ιπτάμενα… πάρτι. H εταιρεία παρήγγειλε ένα σκάφος από τη μονάδα Corporate Jets της Airbus το οποίο μπορεί κάποιος να νοικιάσει και να χρησιμοποιήσει με την παρέα του για χρονικό διάστημα 12 ωρών διασκεδάζοντας στον αέρα με τις ανέσεις που προσφέρει.

Το σκάφος έχει καθίσματα για 16 επιβάτες και υπάρχει τραπεζαρία χωρητικότητας οκτώ ατόμων. Υπάρχουν επίσης καναπέδες και όλα είναι τοποθετημένα έτσι ώστε να υπάρχει αρκετός χώρος για να κινούνται άνετα οι επιβάτες μέσα στο σκάφος ή να παραμένουν όρθιοι για να πίνουν το ποτό τους και να συζητούν, να χορεύουν κ.α. Στη διάθεση των επιβατών υπάρχουν σύστημα αναπαραγωγής μουσικής, τρεις τηλεοράσεις 55 ιντσών και υψηλής ταχύτητας ασύρματη σύνδεση με το Διαδίκτυο.

Υπάρχει επίσης μια ευρύχωρη κρεβατοκάμαρα με διπλό κρεβάτι και ντουζιέρα. Υπάρχει φωτισμός LED με τους επιβάτες να επιλέγουν την απόχρωση που επιθυμούν να υπάρχει μέσα στο σκάφος για να δημιουργείται η κατάλληλη ατμόσφαιρα. Το κόστος για να πραγματοποιήσει κάποιος ένα πάρτι στον αέρα θα είναι της τάξης 13-14 χιλιάδων δολαρίων την ώρα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × one =