αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈρχονται στην Αθήνα τα «τουρκικά Zara»- Σε ποιο σημείο θα ανοίξουν κατάστημα

Έρχονται στην Αθήνα τα «τουρκικά Zara»- Σε ποιο σημείο θα ανοίξουν κατάστημα

Οι πληροφορίες που είχαν βγει στη δημοσιότητα εδώ και καιρό, γίνονται τώρα πραγματικότητα. Η αλυσίδα LC Waikiki έρχεται στην Αθήνα. Πρόκειται για την αλυσίδα που είναι γνωστή ως τα «τουρκικά Zara», επειδή προσφέρει είδη μόδας σε προσιτές τιμές για όλη την οικογένεια και στοχεύει να γίνει μία από τις τρεις πιο επιτυχημένες μάρκες ρούχων της Ευρώπης μέχρι το 2023.

Η LC Waikiki ανοίγει αυτή την εβδομάδα νέο κατάστημα στην Αλεξανδρούπολη και στα μέσα Μαρτίου προετοιμάζει εγκαίνια σε ένα ακόμη σημείο πώλησης, στην Αθήνα. Οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου River West στον Κηφισό γνωρίζουν από τις προετοιμασίες που γίνονται στο επίπεδο -1, σε εμπορικό χώρο πάνω από 1.400 τ.μ., ότι αναμένεται άνοιγμα LC Waikiki.

Επιπροσθέτως η Waikiki έχει κλείσει συμφωνία μίσθωσης χώρου και στο υπό κατασκευή εμπορικό πάρκο Piraeus Retail Park της Ten Brinke στο Φάληρο.

Το πρώτο κατάστημα LC Waikiki στην Ελλάδα άνοιξε το 2018 στο εμπορικό κέντρο Flamingo, στην Ξάνθη και έναν χρόνο αργότερα άνοιξε κατάστημα στη Θεσσαλονίκη, στο εμπορικό κέντρο Μακεδονία της Πυλαίας. Έκτοτε ενίσχυσε περαιτέρω τη θέση της στη Βόρεια Ελλάδα και επεκτάθηκε σε μεγάλες πόλεις όπως η Λάρισα, η Κόρινθος και η Πάτρα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 + 5 =