αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΈρχονται ξενοδοχεία Hilton στην Ελλάδα- Το μεγάλο πλάνο του εμβληματικού brand

Έρχονται ξενοδοχεία Hilton στην Ελλάδα- Το μεγάλο πλάνο του εμβληματικού brand

Δυναμική επέκταση την Ελλάδα σχεδιάζει η Hilton. Οπως ανακοίνωσε χθες σε Συνέντευξη Τύπου, ο Alan Mantin, Διευθύνων Σύμβουλος Ανάπτυξης Νότιας Ευρώπης της Hilton στόχος είναι τα επόμενα χρόνια να διαθέτει συνολικά 14 ξενοδοχεία και περίπου 1.800 δωμάτια. Σήμερα ο όμιλος έχει παρουσία με πέντε μονάδες σε Κρήτη, Ρόδο και Σαντορίνη ενώ τον Νοέμβριο του 2021 διέθετε μόλις δύο ξενοδοχεία.

Χθες ανακοινώθηκε και επίσημα η σύμπραξη μέσω franchise με την Brown Hotels και πλέον δύο ξενοδοχεία της τελευταίας εντάσσονται στο χαρτοφυλάκιο του brand Curio Collection by Hilton: το Isla Brown Corinthia στην Κορινθία και το Isla Brown Chania στην Κρήτη.

Παράλληλα, όπως επισημάνθηκε και χθες στην εκδήλωση, στα “σκαριά” βρίσκονται ακόμη δύο νέα ξενοδοχεία στην Αττική.

Όπως είχε ανακοινωθεί και το 2022, το ένα ξενοδοχείο αφορά το ιστορικό Μιστράλ στον Πειραιά, που μέσα από την επένδυση του Ομίλου Δουζόγλου θα μεταμορφωθεί σε Hampton by Hilton Piraeus Mikrolimano. Αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του το 2027.

Το έτερο ξενοδοχειακό πρότζεκτ του Ομίλου Δουζόγλου αφορά το ιστορικό επίσης Πεντελικόν στην Κηφισιά, που θα μετονομαστεί σε Pentelikon Athens, Curio Collection by Hilton. Και αυτό αναμένεται να ξεκινήσει το 2027.

Όπως δήλωσε ο Επικεφαλής Ανάπτυξης της Hilton για τη Νότια Ευρώπη, Άλαν Μάντιν, η εταιρεία αναζητά ξενοδοχεία προκειμένου να τα εντάξει στο χαρτοφυλάκιό της. Κριτήριο θα είναι η ποιότητα αλλά και η τοποθεσία των ξενοδοχείων με καλή προσβασιμότητα.

Όπως αναφέρθηκε, η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη βρίσκονται στο στόχαστρο της Hilton, όπως επίσης και η Κέρκυρα, η Ρόδος, η Κως, και η Μύκονος.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 + eighteen =