αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΈρχονται ακόμα 200.000 επιδοτούμενες θέσεις εργασίας

Έρχονται ακόμα 200.000 επιδοτούμενες θέσεις εργασίας

Σε συζήτηση, που έγινε στο πλαίσιο της 14ης εκδήλωσης «Ημέρες Καριέρας», την οποία και διοργάνωσε η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo στο Μαρούσι συμμετείχε σήμερα, Κυριακή (12/2) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου και αναφέρθηκε σε νέες επιδοτήσεις για 200.000 θέσεις εργασίας.

«Αυτό που έχει γίνει στην αγορά εργασίας θα ήταν πάρα-πάρα πολύ ψηλά στη δική μου προσωπική ιεράρχηση των επιτυχιών της κυβέρνησής μας, αν μας ρωτούσατε να κάνουμε τον απολογισμό μας καθώς φθάνουμε στη λήξη της κυβερνητικής μας θητείας», τόνισε ο πρωθυπουργός.

Ειδικότερα, στην παρέμβαση του σχετικά με τις επιδοτούμενες θέσεις εργασίας ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στην αλλαγή της ΔΥΠΑ.

«Οι ιστορίες που ακούμε είναι η καλύτερη ζωντανή διαφήμιση για το ότι ο θεσμός αυτός δουλεύει», τόνισε ο πρωθυπουργός, επισημαίνοντας πως η όλη συζήτηση γίνεται μόνο για ένα μέρος της δουλειάς που κάνει η ΔΥΠΑ, ενώ υπάρχουν και επιδοτούμενες θέσεις εργασίας που θα βγουν το επόμενο διάστημα, κοντά στις 200.000, με σημαντικούς πόρους από το Ταμείο Ανάκαμψης και το καινούργιο ΕΣΠΑ. «Δεν το κρύβουμε ότι στόχος μας είναι να ρίξουμε την ανεργία κάτω του 10%, κάποια στιγμή το 2024», είπε ο πρωθυπουργός μιλώντας για έναν στόχο απολύτως εφικτό.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fifteen − 2 =