αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈρχεται το TEDx Panteion University Women

Έρχεται το TEDx Panteion University Women

Μερικούς μήνες μετά από το πρώτο του event, το TEDx Panteion University επιστρέφει και αυτή τη φορά ετοιμάζει κάτι διαφορετικό.

Έρχεται ακόμη πιο αποφασισμένο, με ένα από τα ελάχιστα TEDx Womenevent στην Ελλάδα. Το ιδιαίτερο αυτό TEDx Panteion University Women θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με το επίσημο TEDWomen στο Σαν Φρανσίσκο, με θέμα “It’sabouttime”.

Σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης και διάδοσης θεμάτων που αφορούν τα φύλα, την γυναίκα και την ισότητα στην πάροδο του χρόνου, το TEDx Panteion University Women έχει σκοπό να εξερευνήσει έμπρακτα την κοινωνική αλλαγή με ιδέες τόσο από το εξωτερικό, αλλά και από την Ελλάδα.

Η λέξη που χαρακτηρίζει το TEDWomen2016 είναι ο Χρόνος (“It’sabouttime”) και το TEDx Panteion University Women, ως παράλληλο event, θα θίξει θέματα γύρω από το χρόνο και τη συμβολή των γυναικών στην πάροδό του, γιατί σήμερα όσο ποτέ έχει φτάσει πια ο καιρός για ίσα δικαιώματα, υποχρεώσεις και διεκδικήσεις.

Τον προηγούμενο Μάρτιο το TEDx Panteion University πραγματοποίησε το πρώτο του event με μεγάλη επιτυχία, βάζοντας στο επίκεντρο την έμπρακτη κοινωνική συνεισφορά και τη διάδραση των φοιτητών. Έτσι, με δωρεάν εισιτήριο, συγκεντρώθηκαν 420 φάρμακα, συνολικής αξίας 1.500€ από τους παρευρισκόμενους, τα οποία κατατέθηκαν ανώνυμα σε συλλογικότητα υπέρ των προσφύγων.

Στο ίδιο μοτίβο, συνεχίζει και φέτος με δωρεάν εισιτήριο για το TEDxPanteionUniversityWomen, το οποίο θα λάβει χώρα το Σάββατο 29 Οκτωβρίου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twenty − 4 =