αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΈρχεται το smart jacket με συνεργασία των Google και Levi’s (ΒΙΝΤΕΟ)

Έρχεται το smart jacket με συνεργασία των Google και Levi’s (ΒΙΝΤΕΟ)

Το connected smart jacket που έχει δημιουργηθεί από την συνεργασία της Levi’s με την Google ανακοινώθηκε ότι τελικά θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο, αντί για άνοιξη, ενώ η τιμή του είναι στα 350 δολάρια.

Όπως σημειώνει το Techblog.gr, το jacket, όταν κυκλοφορήσει, θα είναι το πρώτο εμπορικό προϊόν με την τεχνολογία Project Jacquard της ATAP. Η συγκεκριμένη τεχνολογία χρησιμοποιεί αγώγιμο ύφασμα για να μετατρέψει ένα κομμάτι υφάσματος σε μια connected συσκευή. Η “συσκευή” αυτή μπορεί να στέλνει οδηγίες στο κινητό όπως για παράδειγμα να σταματήσει ή να κάνει skip ένα τραγούδι, κάνοντας double tap στον καρπό σου. Οι λειτουργίες του jacket είναι όμοιες με εκείνες ενός smartwatch, αλλά πιο στιλάτο.

Το Levi’s Commuter Trucker Jacket, όπως είναι η επίσημη ονομασία του, ανακοινώθηκε στο Google I/O developer conference τον Μάιο του 2016. Τότε είχε προγραμματιστεί για κυκλοφορία μέσα στην άνοιξη του 2017, αλλά δεν είχε ανακοινωθεί τιμή.

Αν και καθυστερημένο το jacket είναι ένα από τα project της ATAP που θα πάρει σάρκα και οστά, υπενθυμίζουμε την ακύρωση του πολυσυζητημένου Project Ara για αρθρωτό smartphone.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen + two =