αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈρχεται το Shark Tank στην Ελλάδα;

Έρχεται το Shark Tank στην Ελλάδα;

Ένα πολύ μεγάλο business show των ΗΠΑ, φαίνεται ότι είναι έτοιμο να «αποβιβαστεί» στην Ελλάδα. Μιλάμε για το Shark Tank. Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt, ο Σάκης Τανιμανίδης έχει αποκτήσει τα δικαιώματα του show για την Ελλάδα.

Πρόκειται για μια τηλεοπτική εκπομπή που ξεκίνησε το 2009 στις ΗΠΑ και από τότε προβάλλεται συνεχώς κι ετοιμάζεται για τη 13η σεζόν, ενώ έχει πουληθεί σε πολλές χώρες, σημειώνοντας την ίδια επιτυχία.

Τι βλέπουν οι τηλεθεατές στο Shark Tank: Επιχειρηματίες και startuppers που παρουσιάζουν τις προτάσεις τους σε μία ομάδα επενδυτών, τους «καρχαρίες», που πρέπει να πειστούν για να επενδύσουν σε αυτές. Η επιτυχία του παγκοσμίως δεν είναι τυχαία αφού πολλοί έχουν επιχειρήσεις, ή έστω ιδέες για επιχειρήσεις αλλά δεν βρίσκουν κεφάλαιο, δηλαδή επενδυτές. Οι διαγωνιζόμενοι λοιπόν παρουσιάζουν τις ιδέες τους, ακούνε τις παρατηρήσεις από την επιτροπή των «καρχαριών»… προσπαθούν να πείσουν… αλλά και να πειστούν από όσα τους προτείνουν.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, Ο Σάκης Τανιμανίδης βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 για να παρουσιάσει το Ελληνικό Shark Tank την επόμενη χρονιά, γύρω στο Πάσχα του 2022.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × one =