αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈρχεται το Open Coffee Heraklion. Και θα σου πει πως μπορεί να… επιβιώσει μια startup

Έρχεται το Open Coffee Heraklion. Και θα σου πει πως μπορεί να… επιβιώσει μια startup

Το 9o Open Coffee Heraklion έρχεται το Σάββατο 20 Απριλίου, στα κεντρικά της Παγκρήτιας Τράπεζας, Λ.Ικάρου 5! Σε αυτό το event πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει η τεχνολογία και ένας οδηγός επιβίωσης για startups! Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 18:00. Οι ομιλίες θα ξεκινήσουν στις 18:30, οι οποίες είναι:

Βαγγέλης Αντωνιάδης, Co-Founder & CEO | Cytech (com)

H Cytech εδώ και σχεδόν 20 χρόνια δραστηριοποιείται στον χώρο του mobile λογισμικού για επιχειρήσεις. Η πορεία ανάπτυξης της μέσα σε αυτά τα χρόνια δεν ήταν ούτε γραμμική αλλά ούτε και εύκολη. Ήταν και είναι σίγουρα ενδιαφέρουσα και διδακτική. Ο Βαγγέλης θα μας μιλήσει για τον ρόλο που έπαιξε η τεχνολογία ώστε η Cytech να εξελιχθεί και να μείνει ανταγωνιστική σε διεθνές επίπεδο. Θα μας μιλήσει όμως και για το μέλλον και τους νέους τους στόχους, ως υπεύθυνος για την ανάπτυξη νέων προϊόντων καθώς και για τον καθορισμό της στρατηγικής της εταιρείας.

 

Ευάγγελος Παππάς, Founder & CSO | RTsafe (rt-safe.com)

H RTSafe είναι μία τεχνολογική εταιρεία ιατρικής, η οποία έχει αναπτύξει μια μοναδική προσέγγιση διασφάλισης ποιότητας που ενισχύει σημαντικά την ασφάλεια και την ακρίβεια της ακτινοθεραπείας για τον καρκίνο και άλλες ιατρικές παθήσεις. Συνδυάζει την τεχνογνωσία στην ιατρική φυσική με υψηλής ακρίβειας τεχνολογία 3D εκτύπωσης. Έτσι, οι ανατομικά ακριβείς εικόνες επιτρέπουν στους επαγγελματίες του ιατρικού κλάδου να σχεδιάζουν πιο ακριβείς επεμβάσεις θεραπείας για κάθε ασθενή, κι επίσης βοηθούν τους καινοτόμους στην τεχνολογία ακτινοθεραπείας να τελειοποιούν τα προϊόντα τους. Επιτυγχάνεται έτσι αποτελεσματικότερη εξατομικευμένη θεραπεία και μείωση του κινδύνου για τον ασθενή. Ο Ευάγγελος θα μας μιλήσει για όλα αυτά, αλλά και για τη δημιουργία και την εξέλιξη της RTsafe.

 

Αλέξανδρος Νούσιας, Country Director | Envolve Entrepreneurship (org)

O Αλέξανδρος είναι υπεύθυνος για τη λειτουργία του οργανισμού και την υλοποίηση της στρατηγικής παροχής υποστήριξης της startup κοινότητας στην Ελλάδα, μέσα από τρεις βασικούς άξονες: Εκπαίδευση, Πόροι & Βραβεία. Έχει βρεθεί ξανά στο Open Coffee Heraklion, παρουσιάζοντας το Envolve Award Greece. Αυτήν τη φορά έρχεται με έναν οδηγό επιβίωσης, καθώς η επιβίωση στο startup οικοσύστημα επιφυλάσσει δυσκολίες και εμπόδια. Ο Αλέξανδρος με το “Startup Survival Guide”, θα παρουσιάσει έναν “οδηγό επιβίωσης” για τα πρώτα βήματα στον κόσμο των startups. Μέσα από παραδείγματα θα δώσει συμβουλές για αυτά που πρέπει, αλλά και για αυτά που δεν πρέπει να κάνει (Dos & Don’ts) ένας νέος επιχειρηματίας.

Στο Open Coffee αγαπάμε το networking, γι’ αυτό μετά το τέλος των παρουσιάσεων υπάρχει πάντα χρόνος για περισσότερη επικοινωνία, ανταλλαγή απόψεων, προβληματισμών και ιδεών.

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλους όσους δημιουργούν ή θέλουν να δημιουργήσουν, για εκείνους που θέλουν να ασχοληθούν με το επιχειρείν, να γνωρίσουν ανθρώπους μέσα από το χώρο αυτό, να ανταλλάξουν ιδέες ή να εξελίξουν τις ήδη υπάρχουσες.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, όμως οι θέσεις περιορισμένες. Γι’ αυτό δήλωσε τη συμμετοχή σου εδώ: http://bit.ly/OCH-9-P

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eleven + 8 =