αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΈρχεται το OnePlus 3T με 16mp κάμερα και 6 GB RAM

Έρχεται το OnePlus 3T με 16mp κάμερα και 6 GB RAM

H Qualcomm σημειώνει ότι το OnePlus 3T θα κάνει την εμφάνισή του στις 14 Νοεμβρίου, ενώ η μεγάλη του διαφορά σε σχέση με το OnePlus 3 είναι η ενσωμάτωση του επεξεργαστή Snapdragon 821. Τα άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά του OnePlus 3T αναμένεται να είναι ίδια με το OnePlus 3, με οθόνη διαγωνίου 5.5 ιντσών, σε ανάλυση Full HD, με μνήμη RAM 6 GB, εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 64 GB, ενώ δεν αποκλείεται να παρουσιαστεί και μία έκδοση με εσωτερική μνήμη 128 GB.

Δεν αναμένονται αλλαγές στο θέμα του imaging, με το OnePlus 3Τ να είναι εξοπλισμένο με κάμερα 16 Megapixel στο πίσω μέρος και 8 Megapixel στο μπροστινό. Όπως αναφέρει το pestaola.gr, η χωρητικότητα της μπαταρίας του εκτιμάται ότι θα είναι 3000 mAh. Η βελτίωση σε σχέση με το OnePlus 3 αναμένεται να βρίσκεται στην απόδοση, η οποία υπολογίζεται ότι θα είναι αυξημένη σε ποσοστό 10%, ενώ σε ποσοστό 5% εκτιμάται ότι θα είναι βελτιωμένη η εξοικονόμηση ενέργειας.

Το OnePlus 3T θα έχει ως λειτουργικό σύστημα το Android 7.0 Nougat, ενώ το Phone Arena αναφέρει ότι το OnePlus 4 θα πρέπει να αναμένεται το επόμενο καλοκαίρι, με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 830. Σε αυτή τη φάση, η OnePlus αρνείται να σχολιάσει τις όποιες φήμες κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seven + 10 =