αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈρχεται το Next Stage Sustainability Bootcamp και προωθεί «πράσινες» επιχειρηματικές ιδέες

Έρχεται το Next Stage Sustainability Bootcamp και προωθεί «πράσινες» επιχειρηματικές ιδέες

Ένα χρόνο μετά τον επιχειρηματικό διαγωνισμό Next Stage Challenge με μεγάλη συμμετοχή νεοφυών επιχειρήσεων και έπαθλα άνω των 20.000€, διοργανώνεται το Next Stage Sustainability Bootcamp με κύριο στόχο την προώθηση και ενίσχυση της βιώσιμης επιχειρηματικότητας. Το πρόγραμμα διοργανώνεται από την Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας (https://www.thessinnozone.gr) σε συνεργασία με το Friedrich Naumann Foundation for Freedom Greece and Cyprus (https://www.freiheit.org/greece) και υλοποίηση από την Ideas Forward (https://ideasforward.com).

Μπορεί να συνδυαστεί η βιωσιμότητα με την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα; Όλο και περισσότερες εταιρείες και οργανισμοί αναδιοργανώνουν τη λειτουργία τους προτείνοντας νέες και πρωτοπόρες πρακτικές για την βιωσιμότητα τους, τη διαφύλαξη των πόρων του πλανήτη, την εναρμόνισή τους με τις ευρωπαϊκές και ελληνικές νομοθεσίες και τη μεταστροφή του κόσμου σε πιο πράσινες επιλογές και λύσεις.

Εάν δουλεύετε πάνω σε μια καινοτόμο επιχειρηματική ιδέα που επιδιώκει ένα θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία ή το περιβάλλον, το Next Stage Sustainability Bootcamp είναι για εσάς! Από 1 έως 10 Ιουλίου, 15 επιλεγμένες επιχειρηματικές ιδέες με αντικείμενο τη βιώσιμη ανάπτυξη θα έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν την επιχειρηματική τους προσπάθεια στο επόμενο στάδιο.

Κατά τη διάρκεια του Bootcamp, το οποίο θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία στις εγκαταστάσεις της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας στη Θεσσαλονίκη, οι ομάδες θα λάβουν εκπαίδευση και εξατομικευμένη καθοδήγηση. Παράλληλα θα έχουν ευκαιρίες δικτύωσης με οργανισμούς και επιχειρήσεις που στηρίζουν έμπρακτα τη βιώσιμη ανάπτυξη και αναζητούν συνεργασίες. Στο τέλος του Bootcamp θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τη δουλειά τους σε θεσμικούς επενδυτές και επιχειρηματικούς αγγέλους ενώ με τη συμμετοχή τους θα διεκδικήσουν βραβεία και συνεχιζόμενη υποστήριξη και μετά την ολοκλήρωση του Bootcamp.

 

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές στο nextstage.gr μέχρι τις 18 Ιουνίου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 + five =